Haberler

"Artık Bakire Değilim" Diyen Merve Taşkın, Birlikte Olduğu Kişi Hakkında Bilgi Verdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen ve bakirelik itirafıyla çok konuşulan Merve Taşkın, kiminle birlikte olduğunun detaylarını anlatarak, "Tanınan bir oyuncu ama sevgilisi varmış." dedi.

Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen ve bakirelik itirafıyla çok konuşulan Merve Taşkın kiminle birlikte olduğunun detaylarını anlatarak, "Tanınan bir oyuncu ama sevgilisi varmış." dedi.

Merve Taşkın, Takipçisinin Bakirelik Sorusun Cevap Verdi

"TANINAN BİR OYUNCU"

Takipçisi tarafından gelen bir soru üzerine kiminle birlikte olduğu hakkında detay veren Merve Taşkın, "Bu konuyla alakalı çok fazla detay veremem sadece söyleyebileceğim tanınan bir oyuncu ama sevgilisi varmış ve ben bunu bilmiyordum daha sonrasından öğrendim ve bir daha muhattap olmadım. Daha fazla konuşup ilişkilerini bozmak istemem açıkçası. Zaten vicdanen kendimi kötü hissediyorum bir de benim yüzümden ayrılmasınlar." ifadelerini kullandı.

Merve Taşkın, Takipçisinin Bakirelik Sorusun Cevap Verdi

"ARTIK BAKİRE DEĞİLİM" DEMİŞTİ

Instagram hesabı üzerinden bakirelik itirafını takipçileriyle paylaşan Merve Taşkın, paylaşımına, "Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım. Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim" notunu eklemişti.

Merve Taşkın, Takipçisinin Bakirelik Sorusun Cevap Verdi

Merve Taşkın, Takipçisinin Bakirelik Sorusun Cevap Verdi

Merve Taşkın, Takipçisinin Bakirelik Sorusun Cevap Verdi

Merve Taşkın, Takipçisinin Bakirelik Sorusun Cevap Verdi

Merve Taşkın, Takipçisinin Bakirelik Sorusun Cevap Verdi

Merve Taşkın, Takipçisinin Bakirelik Sorusun Cevap Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Taşkın Loris Karius Beşiktaş Cinsellik Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (60)

Adınızı Yazın:

olsan nolu olmasan nolur her yerin defolu senin bu milleti çok bozdunuz. suç sende deil senin gibileri haber yapanda

58
0
yanıtYanıtla
Alper:

kizin her yanindan edep namuf iffet akiyor. . . kadir gecesi dogmus bu kesin. . . . bu arada Allah belasini versin pislik

45
2
yanıtYanıtla
Filozof:

Kim bunun kiminle ne yaptığını merak edip ona sordu ?Ve artı bu kim ve ne yapmış ?

33
0
yanıtYanıtla
BATI:

Batılaşalım derken galiba battık

29
3
yanıtYanıtla
lisa:

ah benim güzel memleketim selan okunmuş biz duymamışız

29
1
yanıtYanıtla
YAZIK Kİ NE YAZIK:

SENİN ANAN BABAN YOK MU BE EVLADIM , BİRAZ DA BABANI DÜŞÜN. ŞİMDİ DERSİN Kİ; ''BENİM VÜCUDUM BENİM KARARIM'' , O BENİ İLGİLENDİRMEZ AMA BÖYLE ŞEYLERİN BU KADAR ALENEN ORTALIĞA DÖKÜLMESİ , BU KADAR BASİTLEŞTİRİLMESİ TOPLUM AHLAKI İÇİN , BAŞKA GENÇLER İÇİN YIKIM OLABİLİR. SEN YİNE NE YAPIYORSAN YAP AMA YAŞADIKLARIN YORGAN ALTINDA KALSIN , MAGAZİN SAYFALARINDA DEĞİL.

26
1
yanıtYanıtla
ünal:

hergün çırılçıplak foto atan biri nasıl bakire olur beynim yandı

24
0
yanıtYanıtla
adalet81:

ya şöyle gereksiz insanların haberini yapmayın ya konu da gereksiz. tartışma konusuna bak ya birisiyle yatmış onu itiraf ediyor millette kim olduğunun peşine düşüyor

21
0
yanıtYanıtla
EFE .09:

Bravo cesurluguna, kimin ile bozdugu kimseyi enterese etmez. Bakire olup olmadigida tabikide, ama aciklama ihtiyaci hisssetmis, herhalde cok sordular. Ama bravo cesaretime. Tadini cikar hayatin güzelim. Cefherini iyi kullan ve Güc sende.

2
19
yanıtYanıtla
Tefe:

İleride kızın olursa bu tavsiyeleri ona ver.

yanıt9
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title