Haberler

Merve Özbey hasta mı? Merve Özbey'in hastalığı ne?

Güncelleme:

Sağlık sorunları nedeniyle hastaneye yatırılan ünlü şarkıcı Merve Özbey, önümüzdeki günlerde vereceği 7 konseri iptal etti. Özbey, bir süre önce geçirdiği operasyon sonrası komplikasyonlar geliştiğini ve doktorların tavsiyesiyle 30 Ağustos'a kadar olan konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını belirtti. Hastanede tedavi görmeye devam eden şarkıcı, durumun iyiye gittiğini ve en kısa zamanda konserlerine kavuşmak istediğini ifade etti.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye yatırılmıştı. Özbey, önümüzdeki günlerde vereceği 7 konseri iptal etti. Peki, Merve Özbey hasta mı? Merve Özbey'in hastalığı ne?

MERVE ÖZBEY HASTA MI?

Merve Özbey, "Bir süre önce geçirdiğim operasyon sonrası birtakım komplikasyonlar gelişti. Buna yönelik hastanede devam eden tedavi süreci ve doktorların tavsiyesiyle 30 Ağustos'a kadar olan konserlerimi üzülerek iptal etmek zorunda kaldım. Sağlık günlerde yeniden buluşmak ve hep birlikte şarkılar söylemek dileğim ile..." ifadelerini kullanmıştı.

Merve Özbey, hastane odasında çekilen videoda şu ifadeleri aktardı: Dün geceyi zor geçirmiş olsam da bugün enerjik uyandım. Hastanede zaman zor geçiyor. 6 ay kadardır sürüyor, bu uzun bir süreç benim için. Biraz durmam gerektiğini fark ettim. Ama durum iyiye gidiyor. En kısa zamanda çocuklarıma ve konserlerime kavuşmak istiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin, güzel haberler vereceğim günleri bekliyorum.

Osman Demir
Haberler.com - Magazin

Merve Özbey Operasyon Magazin Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title