Haberler

Merve Boluğur, göğüs dekolteli kırmızı elbisesiyle hayran bıraktı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu sefer göğüs dekolteli kırmızı elbisesiyle poz veren Boluğur'un paylaşımına beğeni yağdı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan karantina sürecinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti.

Rahat tavırları ve sportif giyim tarzıyla dikkat çeken Merve Boluğur makyajsız hali ve sütyensiz tercih ettiği siyah body'si dikkat çekmişti.

GÖĞÜS DEKOLTELİ KIRMIZI ELBİSESİYLE NEFES KESTİ

Güzel oyuncu, bu sefer sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Instagram'da 3,7 milyon takipçisi olan Merve Boluğur, göğüs dekolteli kırmızı elbisesiyle verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

BEĞENİ YAĞDI

Merve Boluğur'un "Kırmızı benim rengim" notuyla yaptığı paylaşıma yüz binin üzerinde beğeni geldi. Ayrıca takipçileri güzel oyuncuya övgü dolu yorumlarda bulundu.

Merve Boluğur, göğüs dekolteli kırmızı elbisesiyle takipçilerini büyüledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur Sosyal Medya Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (14)

murtaza:

nefesimizi corona kesti. maskeden zaten nefes alamıyoruzki

12
0
yanıtYanıtla
covid hasan:

nefes alamıyordum korona sanmıştım meğer merve boluğurmuş.

11
0
yanıtYanıtla
AKCİĞER HASTASI:

bu kadar nefessiz kalırsanız hasta olursunuz kardeş sürekli nefesiniz kesiliyor

11
0
yanıtYanıtla
ulan:

ulan hic mi baska derdiniz yok

9
2
yanıtYanıtla
Yüksel ERZİNCAN:

Et pazarı borsası. . .

7
3
yanıtYanıtla
ahmetttt:

süt gibi hatun. . .

4
4
yanıtYanıtla
baba:

son zamanlarda kendini gösterme çabası içinde. . tabiki sınır tanımaz. . kendilerini meta haline getiriyorlar: yazık. . .

5
1
yanıtYanıtla
Huyt:

Kırmızıyla açık alanda gezmesin boğa boynuzları takar.

2
1
yanıtYanıtla
ZAAAAAAAA:

ÇOK İTİCİ

1
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

BU KARIYI SEBEPSİZCE SEVİYOM LAA

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title