Haberler

Mehmet Ali Erbil: Aile Nedir Görmedim ki! Evliliklerim Nasıl Sürsün

Güncelleme:

Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen, verdiği bir röportajda "Evliliklerim nasıl sürsün ben hiç aile görmedim ki!" dedi.

İzzet Çapa'ya birbirinden samimi itiraflarda bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kısa süren evliliklerinin altındaki nedeni anlattı. İşte o röportajdan bazı satırbaşları:

"HÂLÂ BERABER UYURUZ"

Çocuklarına olan büyük sevginin altında sevgisiz geçen kendi çocukluğun yatıyor olabilir mi?: Aynen öyle doktor bey (gülüyor)! Yasmin 18, Ali Sadi 9 yaşında ve bana geldiklerinde hâlâ beraber uyuruz. Ama annelerinde kaldıklarında durum öyle değil ayrı odaları var.

"EVLİLİKLERİMDE DİKİŞ TUTTURAMADIM"

Boşanmış bir anne babanın çocuğu olarak, kendi çocuklarına da aynı travmaları yaşatman ne kadar doğru?: Biliyor musun her gece kendime söz verirdim, "Hayır bitmeyecek bu evlilik" diye ama ne yazık ki hayatta bazı şeyler istediğimiz gibi gitmiyor. Kalabalık aile hayatını evde yaşamayı çok sevmeme rağmen evliliklerimde dikiş tutturamadım. Sonradan anladım ki benim bunu yapmam zaten imkansızmış çünkü ben aile nedir hiç bilmiyorum, hiç görmedim ki!

"NEDENİ ÜVEY BABAM OLDU"

"Mesela benim dostum diyebileceğim bir insan da yoktur. Bunun nedeni de üvey babam askeri doktor olduğu için şehir şehir gezerek büyümem. Her taşınmada okul, mahalle değiştiği için hiçbir zaman arkadaşlığın ne olduğunu hissedemedim. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil İzzet Çapa Magazin Haberler

500

Yorumlar (61)

ServMobil-IOS:

Dürüst olmak gerekirse diktatör deyip kac ülkeyi su son yillarda yikil yaktilar???? bu terör bu savas ancak ve ancak tek partiyle biter. Yoksa güzelim memleketime kaydi. Tek care AKP. Akilli adam memelektin istikrarini isteyen adam AKP yi secer yoksa suriyeliler gibi memleketi terk etmeye baslasin savas yakindir. Vicdani olan AKP ye verir

2
22
yanıtYanıtla
Türkler Allahın KılıcıdırMobil-ANDROID:

Ne Mutlu Türküm Diyene

10
4
yanıtYanıtla
DOGRUSU:

Millet akıl vermeye geldimi Mangalde Kül brakmıyon

13
0
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Dedene layık olamadın ne yazık ki Erbil

10
2
yanıtYanıtla
unalanli3:

özrü kabahatinden büyuk! madem sen görmedin elinden geleni yapman gerekirdi senin ya$adigini evlatlarin ya$amasin diye. . . . .

10
1
yanıtYanıtla
HKESK:

Dikiş tutmuyo diye artık kızlar yüz vermiyor her halde. Bir de 18 yaşındaki kızıyla uyumak nedir yahu? Babası da olsa abesss

5
6
yanıtYanıtla
sanane:

salak fesat pislik

yanıt1
yanıt1
halef:

tebrikler doğru tesbit

yanıt0
yanıt1
Yorum..:

Sen Aylene Topu Atma!!!! Senin Karakterin Bu!!!! Sen Bu Sun!!! Aylen Olsa da Olmasa da!!! Borun Parayla Ötüyor !!!!

11
0
yanıtYanıtla
Sevda:

Mehmet Ali dede lütfen artık piyasadan elini ayağıni çek. Emekliye ayrıl yahu.

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title