Haberler

MasterChef Ukrayna'da görülmemiş olay! Yarışmacılar Bayraktar SİHA temalı yemek yapacak

Güncelleme:

MasterChef'in Ukrayna'da yayınlanan versiyonunda Bayraktar TB2 temalı yemek yapacağı açıklandı. Fragmanda sadece bir adet SİHA görülürken yarışmacıların ne yapacağı merak konusu oldu.

Ülkede çatışmalarda önemli rol oynayan Bayraktar TB2'ler Ukraynalıların da gündemine girdi. Türkiye'de büyük bir heyecanla izlenen Masterchef'in Ukrayna versiyonundaki yarışmada da Bayraktar TB2'ler gündeme getirildi.

BAYRAKTAR TB2 TEMALI YEMEK

2011 yılında yayına giren MasterChef Ukrayna savaşa rağmen yayınlanmaya devam ediyor. Televizyon programının bu haftaki bölümünde ise yarışmacılardan sıra dışı bir tema istendi. MasterChef Ukrayna'da yarışmacıların Bayraktar TB2 temalı yemek yapacağı açıklandı. Yarışmanın yayınlanan fragmanı ise sosyal medyada büyük ilgi görürken yarışmacıların ne yapacağı merak edilmeye başlandı.

MasterChef Ukrayna'da görülmemiş olay! Yarışmacılar Bayraktar SİHA temalı yemek yapacak

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

MasterChef Ukrayna SİHA Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Zamanla Akıllanan Adam:

BAYRAKTARA DOKUNACAĞIZ DİYEN CHP VE AVANELERİ DÜŞÜNSÜN.

9
8
yanıtYanıtla
Hayri :

11 aydır ateş altında olan şehirleri yanmış yıkılmış insanları göç etmiş ölüleri yaralıları var bakıyosun hayat tam gaz devam ediyor maçlar oynanıyor kutlamalar yapılıyor bır yerde bi yalan var ama uzaktan çakamıyoruz tabi

3
0
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Ali Babacan seçimden sonra kapatacak. Tb2 yi artık anılarınızda hatırlarsınız.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title