Haberler

Masterchef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayları belli oldu

Güncelleme:

Dün akşam haftanın ilk takım dokunulmazlık oyunuyla ekrana gelen MasterChef'te iki takım balık restoranı menüsü yapmak için kıyasıya mücadele etti. Emir'in kaptanlık yaptığı takım, oyunu kaybedince iki isim eleme adayı oldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam 61. bölümüyle ekrana geldi. MasterChef'te haftanın yeni mavi ve kırmızı takımları, salaş balıkçı menüsünü yaparak dokunulmazlığı kazanmaya çalıştı.

OYUNA AVANTAJLI BAŞLAYAN TAKIM KAZANDI

MasterChef son bölümdeki dokunulmazlık oyununda şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu takımlardan kırlangıç çorbası, levrek marin, istavrit tava, uskumru pilavı ve fırında helva yapmalarını istedi. MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan ve en başarılı tabakları çıkaran takım şeflerin oybirliği ile belirlendi. Oyuna avantajı başlayan mavi takım, 4-1'lik skorla MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı.

Masterchef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayları belli oldu

BİREYSEL DOKUNULMAZLIKTA MÜCADELE ETTİLER

Dokunulmazlık oyunu sonrasında kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu için siyah önlükleri giyip mutfağa girdiler. Bireysel dokunulmazlık istenen yemek Danilo Şef'in özel yemeği 'gizli orman' oldu. Şeflerin tadımı sonrası Berker ve Emir son ikiye kalan isimler oldu. Bu iki yarışmacı arasından şeflerin oybirliği ile gecenin en iyi tabağını hazırlayan Emir, dokunulmazlığın sahibi oldu.

Masterchef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayları belli oldu

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Emir, bir arkadaşını eleme potasına Özgül Coşar'ı gönderdi. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımda son olarak oylama yapıldı. Bu oylama sonucunda en fazla oy verilen isim Esra oldu. Böylece Esra, altıncı haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Masterchef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayları belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Danilo Di Luca Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500

Yorumlar (14)

Aslan bey:

Neden bunu haber yaptiniz ki

5
3
yanıtYanıtla
Suriyeli:

Abi yav bu MasterCard yarışmaları türk kültürüne uygun olarak yapılsa daha güzel olur.

yanıt3
yanıt2
Rüknettin dede:

Kaldığım tımarhanede bana çok kötü davranıyorlar delireceğim bu gidişle

3
4
yanıtYanıtla
Mualla gül:

Esraya haksızlık yapıyorlar esra çok güzel yemek yapıyor onu hepside kıskanıyor inşalah şavaşı kazanır

2
2
yanıtYanıtla
babaanne:

memetçim o yiyiş tarzını değiştir bir de daha müşfik ol ayrıce herkes pandemi kurallarına uygun hareket etsin yavrum

1
1
yanıtYanıtla
ayayayayaay:

arkadaşlar bana bir akıl verebilirmisiniz apartmanda koyun bakmak istiyorum kirada oturuyorum bildigin yetişkin koyun koyunları çok seviyorum allah aşkına bana biri akıl versin apartmanda nasıl koyun beslerim

0
1
yanıtYanıtla
hayriye karabaglar:

dünyanın engüzel gözleri apaçilerdedir bunu anlamayan tam bir veletir bacaksız benimle ugraşma hatırlatırım karakolda ayna var ayna var

0
0
yanıtYanıtla
hacer ayşenur:

bende çok güzel magnolia yaparım

0
0
yanıtYanıtla
ayşin:

ben çok güzel kek yaparım bu arada

0
0
yanıtYanıtla
ayşin:

ben çok güzel kek yaparım bu arada

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title