Haberler

Mahmut Tuncer'in oğlu AK Parti'den milletvekili adayı seçildi

Güncelleme:

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, AK Parti Aydın 5'inci sıradan milletvekili adayı oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Mehmet Umut Tuncer, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize gönülden şükranlarımı sunuyorum. Medeniyetler tarihi şehri Aydın'ımıza sahip çıkmak için çok çalışacağım" dedi.

Siyasi partiler, milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sunmaya devam ediyor. 34 gün sonra yapılacak seçimler için AK Parti de YSK'ya listelerini sundu. Türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu da listeye girenler arasında yer aldı.

AYDIN'DAN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

Mahmut Tuncer'in oğlu Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, AK Parti'nin Aydın milletvekili adayı listesinde 5'inci sırada yer aldı. Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, adaylığı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Mahmut Tuncer'in oğlu AK Parti'den milletvekili adayı seçildi

"MEDENİYETLERİN TARİHİ ŞEHRİ AYDIN'IMIZA SAHİP ÇIKMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM"

Adaylığının ardından açıklama yapan Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, "Türkiye Yüzyılı'na güçlü bir başlangıç yapmak için Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühleri ile çok önemli bir adım attık. 28. Dönem AK Parti Aydın Milletvekilliği için teveccühleri ile şahsımı aday gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize gönülden şükranlarımı sunuyorum. Medeniyetler tarihi şehri Aydın'ımıza sahip çıkmak için çok çalışacağım. Bu sorumlulukla, ortak akılla, ortak iradeyle, ortak vicdan ve milli iradenin gücüyle Türkiye Yüzyılı'nda davamıza bir nefer olarak Durmak Yok Yola Devam!" şeklinde konuştu.

Mahmut Tuncer'in oğlu AK Parti'den milletvekili adayı seçildi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Milletvekili Adayı Mahmut Tuncer Milletvekili Mehmet Umut AK Parti Aydın Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

ferfer:

vekillik falanda ayağa düşecek artık her önüne gelen vekil olmaya çalışıyor yokmu bunun kriteri okumuşluk seviyesi zeka seviyesi oyuncağa çevirdi akp bu işleri artık

241
121
yanıtYanıtla
ali sun:

Bu yorum yapma da ayağa düştü.herönüne gelen yorum yazıyor.(ironi) Adam doçent bu arada AKM'yi günahım kadar sevmem

yanıt89
yanıt77
Muhammed Nazif Dusunceli:

Ferfer bak orda kocaman doç Dr yaziyor senin zeka seviyen ne onu merak ettim işte senin gibilerde gidip oy kullaniyor

yanıt10
yanıt2
Ütopik Yorumcu:

Herkes yolunda aga hepsi gazeteci türkücü

142
33
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Doktorluğunu yap hocaaa bırak bu işleri

77
36
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Bunlar Aydin limi ?

49
23
yanıtYanıtla
apolat:

onu anlayan beri gelsin... niye urfadan göstersene aday, neyse ki Ankaralı adamıda Hataydan gösterdiler. Sahi suri li aday yokmu hiç :))) Adamların nüfusu birçok ilimizden fazla kesin kazanırlar bence

yanıt0
yanıt4
Haber Ola:

bu kadar açılmasından korkuluyorsa var bi şey

14
15
yanıtYanıtla
ekolojixx a:

Saçmalık Mahmut Tucer de boş adam keko kekko

2
9
yanıtYanıtla
corci:

millet köşeyi dönmenin yolunu buldu, zengin daha da zenginleşip 2 yılda emekli olma hayallerinde halk da ucuza et alma hayallerinde.

4
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title