Haberler

Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisinin başrolünü oynamayı reddettiği ortaya çıktı

Güncelleme:

Bir süredir sadece dijital platformlarda yayınlanan dizilerde rol alan Çağatay Ulusoy'un reyting rekortmeni Yargı dizisinde rol almayı reddettiği ortaya çıktı. Ulusoy'un reddettiği başrol ise Kaan Urgancıoğlu'nun oldu.

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı hakkında ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı dizi için ilk teklifin Çağatay Ulusoy'a gittiği öğrenildi.

TEK SEZONLUK PROJEYİ REDDETTİ

Bir süredir dijital platformlarda yayınlanan projelerde rol alan ve şimdilerde Yeşilçam dizisinde oynayan Çağatay Ulusoy'un Yargı'yı tek sezonluk bir iş olduğu için reddettiği ileri sürüldü.

Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisinin başrolünü oynamayı reddettiği ortaya çıktıÇağatay Ulusoy (Yeşilçam)

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ailesine bağlılığı, soğukkanlılığı ve dürüstlüğüyle dikkat çeken Ilgaz, kardeşinin bir cinayet şüphelisi olduğunu öğrenmesiyle hayata bağlı olduğu değerleri sorgulamaya başlayacak. Kural tanımaz ve inandıkları uğruna sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval Avukat Ceylin kardeşinin öldürüldüğü cinayeti aydınlatmak için Ilgaz'la iş birliği yapacak. Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin'in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.

Çağatay Ulusoy'un Yargı dizisinin başrolünü oynamayı reddettiği ortaya çıktı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kaan Urgancıoğlu Çağatay Ulusoy Pınar Deniz Kanal D Yargı Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

Şura Yavuz Özgün:

İyiki de olmamış Çağatay Ulusoy, bu diziye en çok yakışan Kaan Urgancıoğlu efsaneee oynuyor.

72
9
yanıtYanıtla
Fakır:

benim izlemediğim bir dizi nasıl reyting rekortmeni olabilir ki. bu işte bir enayilik var

7
32
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Çağatay kendi kendini bitiriyor... başarı kazanması muhtemel senaryoları sezemiyor... bugün Ilgaz karakterinin yerinde o olsa reyting ikiye katlardı...

18
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title