Haberler

'Abi' dediği o isimle sevgili olduğu ortaya çıktı!

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, yaklaşık 2 ay önce Poyraz Teoman'dan ayrılmıştı. Yusuf Engin ile yeni bir aşka yelken açan Bilic, yaptığı itirafla ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yaz ayında Poyraz Teoman ile yollarını ayıran Danla Bilic, yeni bir aşka yelken açmıştı. Sosyal medya fenomeninin, yeni sevgilisinin Türkiye'nin kozmetik imparatoru olan Yusuf Engin olduğu ortaya çıkmıştı.

Yusuf Engin ile Poyraz Teoman'ın geçtiğimiz kış ayında modacı Gülnur Güneş'in doğum günü partisine katılması şaşkınlık yaratmıştı.

Yusuf Engin ile geçtiğimiz ay ilk kez el ele görüntülenen fenomen Danla Bilic, bir takipçisine verdiği cevapla şaşırttı.

"YUSUF'A ABİ DİYORDUM"

Türkiye'nin kozmetik imparatoru Yusuf Engin ile ilişki yaşayan Danla Bilic meğerse sevgilisini önceden 'abi' diyormuş. Bilic, kendisine gelen bir soruya, "Olur öyle şeyler ben de Yusuf'a abi diyordum" yorumunda bulunarak dikkat çekti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Danla Bilic Türkiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title