Haberler

Lindsay Lohan, "Müslüman mı Oluyor?" Sorularına Yanıt Verdi

Güncelleme:

Ünlü film yıldızı oyuncu, Kuran-ı Kerim ile görüntülenmesi sonrasında başlayan tartışmalarla ilgili "Manevi yönü kuvvetli bir insanım, gerçekten de öğrenmeye açığım" dedi.

Ünlü Hollywood yıldızı Lindsay Lohan geçen sene mayıs ayında elinde Kuran-ı Kerim ile görüntülenmiş, ardından kızıl saçlı yıldız oyuncunun Müslüman olduğuna dair tartışmalar patlak vermişti.

Katolik bir ailede doğan Lohan, tartışmalara konu olan fotoğraf hakkında konuşarak İslam dinini incelediğini doğruladı. 29 yaşındaki oyuncu; "Ben manevi yönü kuvvetli bir insanım, gerçekten de öğrenmeye açığım." sözlerini sarf etti.

GEÇEN YIL ELİNDE KURAN İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Başı bir türlü beladan kurtulmamış, adı skandallarla anılan ünlü oyuncu alkollü, uyuşturucu etkisi altında araba kullanmak gibi suçlardan çeşitli cezalara çarptırılmıştı. Geçen yıl mahkemenin hakkında verdiği toplum hizmeti uygulama kararı gereği New York Çocuk Merkezi'ndeki ilk gününde elinde Kuran ile görünmüştü. Bu görüntü Amerika'da tartışmalara yol açmıştı. Bunun üzerine Lindsay, ülkesinin dine bakışını eleştirerek; "Amerika, Kuran'ı tutmayı olduğundan farklı şekilde yansıtıyor. Hepimiz bir şeye inanıyoruz, en nihayetinde hepsi bir tanrıya ya da ruhsal bir varlığa bağlanıyor." sözlerini sarf etti.


"HENÜZ KURAN'I OKUMAYI BİTİRMEDİM"

Rus iş adamı Egor Tarabasov ile nişanlanan Lohan; "Henüz Kuran'ı okumayı bitirmedim. Ne kadar sürebileceğini biliyor musunuz? Okuması çok uzun sürüyor." ifadelerini dile getirdi.

Lilo'nun kız kardeşi Ali Lohan başka inançlara kendini açmış, o da Budizm'i keşfediyormuş. Lohan kız kardeşinin bu arayışını; "Kız kardeşim Budist ama başka şeyleri benden öğrenmeye ilgisi var. Açık fikirli olmak iyi bir şeydir." sözleriyle özetledi.

Ünlü yıldızla ilgili iddia magazin gündemine bomba gibi düştü;


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lindsay Lohan Hollywood Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

DAVUT:

BOŞ VER . HUZUR DİYORLAR KAFA KESERLER KENDİNİ PATLATIRLAR. BİDE GAVUR DEDİĞİ BATIYA SIĞINIRLAR. BİR KİTAP O KADAR MI SAVAŞ MA YA TEŞVİK EDER ARKADAŞ.

10
36
yanıtYanıtla
TAKLİDİ DEĞİL TAHKİKİ İMAN ÖNEMLİ:

KİTABI NİYE SUÇLUYORSUN. . . İSLAMI MÜSLÜMANIM DİYENLERDEN ÖĞRENİRSEN ÖYLE DÜŞÜNÜRSÜN TABİ. . ÖNCE KİTABI OKU. . . SONRA YORUM YAP. . .

yanıt11
yanıt2
KARTAL:

LENNNNNN DAVUT SEN ASLINI Bİİİİ ZAHMET ARASTIR GARANTİ SEN DOGUSDAN GAVURSUNDURRRRRR. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt9
yanıt5
Erkan:

Yav ne var bunda. Bende incili, kuranı okudum ama ateistim. Hemen kadını müslüman yaptınız.

8
33
yanıtYanıtla
Aa:

Ateistlik diye birşey olmadığını benden iyi bilirsin açıklama gereği hissetmiyorum.

yanıt1
yanıt0
rüzgar:

Allah hidayet nasip etsin bacım. Müslüman olsan bizim milletin yüzde 95inden iyi müslüman olacağın kesin.

23
4
yanıtYanıtla
...:

din yoktur o kitapları insanlar yazdı üç ilahi kitap zaten yüzde yetmiş aynıdır

12
14
yanıtYanıtla
hakan:

İşkembeden Sallama, Kuranı acaba baştan sona kadar okudun mu?

yanıt17
yanıt6
Gerçekten kahkaha attırırsın adama:

Bu kadar boş konuşan bir insan görmedim her fikre saygım vardır ama sana saygı duyamadım ;)

yanıt0
yanıt0
MURAT IV.:

hadi güzel kızım bu tarafa . . doğruları bul ve YÜCE ALLAH(C. C. )IN EN SON VE EN ŞEREFLİ DİNİ İSLAMLA ŞEREFLEN. .

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title