Haberler

Kuyucuoğlu: Defne Joy'un Ölümüyle İlgili Konuşacağım

Güncelleme:

Uyuşturucu kullanırken görüntüleri ortaya çıkan Senem Kuyucuoğlu'nun Defne Joy Foster'in ölümüyle ilgili "Bildiklerimi anlatacağım." dedi.

Eski  Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Beyaz TV’de magazin dünyasına bomba gibi düşen itiraflarda bulundu. Kuyucuoğlu,  Defne Joy Foster'in ölümüyle ilgili "Bildiklerimi anlatacağım." dedi.

"DEFNE'NİN ANNESİNE BİLDİKLERİMİ ANLATACAĞIM"

Uyuşturucuyu kendisine ilk kez verenin ünlü oyuncu Tolga Karel olduğunu söyleyen Kuyucuoğlu’nun iki bomba açıklama daha yapacağı iddia ediliyor. Bunlardan biri Senem Kuyucuoğlu’nun Defne Joy Foster’ın ölümü ile ilgili bildikleri olduğu yönünde. Kuyucuoğlu'nun yakın çevresine ‘Defne’nin annesine bildiklerimi anlatacağım’ dediğini öğrenen Foster’ın avukatı yasal başvuruya hazırlanıyor.

SEVGİLİSİ KURTULMASI İÇİN UĞRAŞMIŞ

Bir başka iddia ise Senem Kuyucuoğlu’nun 2 yıl manken Ş.A. ile birlikte olduğu. Ş.A.’nın Kuyucuoğlu’nun tedavisi için defalarca ön ayak olduğu fakat sonuç alamadığı yönünde.

Öte yandan, Kuyucuoğlu'nun annesi kızı hakkında çıkan fuhuş iddialarına cevap verdi. Evlatlarına haram lokma yedirmediğini vurgulayan anne şöyle konuştu: 

 "Benim kızım bir gençlik hatası yaptı. Onu bu duruma düşürenler ise hanımefendi gibi geziyorlar. Yarın savcılığa gidip bütün bildiklerimi tek tek anlatacağım. Daha sonra kızımı tedavi ettirmek için İzmir'e götüreceğim. O tacını takarken de yanındaydım en kötü günlerinde de yanındayım. Ben bir anneyim. Kızım için ölürüm." 

"HEPSİ ÇİRKİN İFTİRA" 

Kızı hakkındaki fuhuş iddialarına da cevap veren acılı anne, "Ben 55 yaşına kadar köpek gibi çalıştım. Çocuklarımın boğazından haram lokma geçirmedim. Bu çirkin iftiraları atanlar hesabını verecek. Kızımın tek bir hatası var o da çok saf olması. Kendisine zararı oldu ama kimseye zararı dokunmadı. Onu bu duruma işsizlikten dolayı girdiği depresyon getirdi."

TÖVBE EDECEK

Afrika'da Cape Town'da katıldığı partilerde uyuşturucu kullanan Senem Kuyucuoğlu, annesine söz verdi. Uyuşturucuya tövbe edeceğini söyleyen güzel manken, annesiyle yeni bir hayata başlamak istediğini söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Defne Joy Foster Senem Kuyucuoğlu Beyaz TV Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Polat ASpolat_27ali_34@hotmail.com:

Bakalım kaç gün kar edip gündemde kalmayı başaracaksın.

19
4
yanıtYanıtla
cemiltarkan1975@bk.ru:

Artis olucam diye yola cikanlarin bir cogunun sonu bu ya uyusturucu yada yataktan gececeksin allah islah etsin kalpleri kararmis bu serefsizlerin cunku allah korkusu yok bunlarin

21
2
yanıtYanıtla
GÜNDEMmmtaltunbas@hotmail.com:

NE OLDU GÜNDEME Mİ GELMEK İSTİYORSUN TEKRAR ŞİMDİYE KADAR NEREDEYDİN ZİLLİ DEMEZLER Mİ İNSANA HEM ANLATACAKSAN KOLLUK KUVVETLERİNE ANLAT MAGAZİNE ANLATMAN GÜNDEM YAPMAKTAN BAŞKA NE İŞE YARAR

20
2
yanıtYanıtla
kalpten sabıkalıbaekeach@uroid.com:

gündeme gelmek istemişşşş

15
2
yanıtYanıtla
BAYTARmehmet.teke@gmail.com:

ben varya senin anlatacaklarını hiç merak etmiyorum çünki seni artık ciddiye bile almıyorum,kamışları içip içip yok şunu anlatacam yok bunu söyleyecem seni başka yapacak işin kalmadığı belli ,sen git kamışlarınla dertleş kamuoyunu neden meşgul ediyorsun madem birşeyler biliyordunda neydi o defnemiydi öldüğünde neden sustun sende az ceviz kırmamışsın hani

13
3
yanıtYanıtla
ADALETlosgalacticos6161@gmail.com:

PARALEL YAPIYA SESLENİYORUM DERHAL TOLGA KARELİ GÖZALTINA ALIN...MAGAZİN DÜNYASINDA O KADAR PİSLİK VAR AMA EN PİSLİĞİ BU ADAM...CEHENNEM SANKİ ONUN İÇİN YARATILMIŞ...MAGAZİN DÜNYASI TOPLUMA DÜNYA HAYATI İÇİN UYUŞTURUCU REKLAMINDAN BAŞKA BİRŞEY VERMİYOR...HEPSİ PARANIN SAHTE MUTLULUĞUNDA AMA CEHENNEMDE ASIL HAYATI YAŞASINLAR UMARIM...

13
1
yanıtYanıtla
the three stoogeseminekilic06@hotmail.com:

tovbe etmekle uyusturucudan kurtulmak kolaymi be

11
2
yanıtYanıtla
fuatkarabasschaffhausenkurucu@hotmail.com:

senemi ibizada arkadasim gormus foto filan cekmis bildigin ayakta sevisiyor kız , pardon kız dedim kadın olacaktı

8
4
yanıtYanıtla
halirbamxmenbln@gmx.de:

ibizaya arkadasin herhalde cuma namazi kilmaya gitmedi ;-) ... bizim erkeklerin eline firsat gecse her türlü rezaleti yapip sonra yapanlara ters gözle bakmayi cok severler

yanıt0
yanıt0
izzetizzetiy@mynet.com:

ee zeki müren de bizi görecekmi

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title