Haberler

Kovboy Brad

Hollywood'un en yakışıklı isimlerinden biri olan Brad Pitt, çekimleri süren son filmi 'The Counselor' için yine kovboy şapkasını taktı.

THE COUNSELOR

2013'te vizyona girmesi planlanan filmde Brad Pitt, Batı'nın hızlı uyuşturucu tüccarlarından biri rolünde. Filmde; Penelope Cruz, Cameron Diaz ve Javier Bardem de rol alıyor. Şu an çekimleri devam eden film için Pitt, saçlarını ve sakallarını da uzattı.

THE ASSASSINATION OF JESSE JAMES

Andrew Dominik'in yönetmenliğini üstlendiği 2007 yapımı filmde Brad Pitt, Batı'nın gelmiş geçmiş en hızlı suçlusu Jesse James rolündeydi. Filmde; Casey Affleck ve Tom Ford da rol aldı.

THELMA & LOUISE

Başrollerini Susan Sarandon ve Geena Davis'in üstlendiği 1991 yapımı filmde, Pitt yardımcı rollerden birinde karşımıza çıkmıştı. Pitt, iki ünlü kadın oyuncunun kaçışları sırasında yanlarına aldığı otostopçu rolündeydi. Çiftlikte çalışan Pitt, bu rolüyle dikkat çekmişti.

LEFENDS OF THE FALL

Yönetmenliğini Edward Zwick'in üstlendiği 1994 yapımı filmde; Brad Pitt, Anthony Hopkins ve Aidan Quinn ile başrolleri paylaşıyordu. 1900'lerin Montanası'nda yani Batı'da geçen filmde Pitt, iyi kardeşinin nişanlısına aşık bir kovboydu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Penelope Cruz Javier Bardem Cameron Diaz Brad Pitt Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title