Haberler

Koronavirüsü atlatan Tuvana Türkay: Ciğerimde bıraktığı hasar nedeniyle evden çıkmıyorum

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü yenen oyuncu Tuvana Türkay, sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Virüsün ciğerinde hasar bıraktığını belirten Türkay, "Evimden çıkmıyorum. Bu hasarın da kısa sürede geçeceğine inanmıyorum" dedi.

Yurtdışı tatilinin ardından İstanbul'a dönen Tuvana Türkay, iş nedeniyle bulunduğu kalabalık ortamdan ayrıldıktan sonra ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye başvurmuştu. Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan güzel oyuncu,16 günlük karantina süreci sonrasında yapılan testinin negatife döndüğünü açıklamıştı.

"CİĞERİMDE HASAR BIRAKTI"

Koronavirüsü yenen Tuvana Türkay, sağlık durumuna ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Süreci çok zor geçirdiğini söyleyen ve takipçilerini uyaran Türkay, "Kendimi her şeyden sakınıp, çok dikkat ederken evimde virüse yakalandım. Hastalık sürecini çok ağır geçirdim. Şu anda testim negatif ama hastalığın ciğerimde yarattığı hasar ve tahribat nedeniyle evimden çıkmıyorum. Bu hasarın da kısa sürede geçeceğine inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuvana Türkay Koronavirüs İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

Vatandaş:

Çok ağır geçirmiş olsa hastanede yatardı. Hastanede heryerine cihaz takılı insanlar var onlar hafif mi geçiriyor sanki... Bide hastanede yatsaydı öldüm ben diye açıklama yapacaktı heralde

13
12
yanıtYanıtla
gerze .:

Kadın hastahanede yatmış virüsü yenmiş taburcu edilmiş. OKuduğunu anlamıyon dana

yanıt7
yanıt3
Vatandaş:

Karantinada kalmış hastanede yatmamış bence sen doğru düzgün oku okuduğunu. Hastanede yatsa elli kere haberlerde okurduk dimi

yanıt1
yanıt0
Uyy:

Gıyamoaam zooanaa.

5
6
yanıtYanıtla
Cevap ver:

YALANCININ

yanıt7
yanıt1
Arif gsli:

Bu kim,

6
3
yanıtYanıtla
......:

Her hafta farklı sevgilisi olanın başına koranada gelir aids te

6
3
yanıtYanıtla
ENİS:

İŞSİZ KALDI ZAVALLI. ÇOK YAZIK. ŞİMDİ HANGİ ERKEK BU HATUNLA YAKINLAŞIR. CESARET DEĞİL, MANGAL GİBİ YÜREK İSTER. ''MASKELİ BALO MU BU''?AYRICA''MESAFENİ KORUMAN''LAZIM. EEE? NASIL OLACAK BU''İŞ''?

4
4
yanıtYanıtla
KARA YILAN:

Kızım tek kafanda hasar kalmasında gerisi kolay

7
0
yanıtYanıtla
Ali:

Üzüldüm.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title