Haberler

Koronavirüse yakalanan Toygun Ateş, yoğun bakıma kaldırıldı

Güncelleme:

Film çekimleri sırasında koronavirüse yakalanan oyuncu Toygun Ateş, yoğun bakıma kaldırıldı. Usta sanatçının entübe edildiği, sağlık durumunun ise kötüye gittiği öğrenildi.

Birçok dizi ve filmde unutulmaz karakterlere imza atan 66 yaşındaki Toygun Ateş, hayranlarını sağlık haberi ile üzdü.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Malatya'da bir korku filmi çekimleri sırasında koronavirüse yakalanan usta sanatçının sağlık durumunun kötüye gitmesi sonucu, Malatya Turgut Özal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kısa bir süre sonra durumu ağırlaşan Toygun Ateş'in bilinci kapandı. Yoğun bakıma kaldırılan usta sanatçının daha sonra entübe edildiği, sağlık durumunun ise kötüye gittiği öğrenildi.

Koronavirüse yakalanan Toygun Ateş, yoğun bakıma kaldırıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Toygun Ateş Koronavirüs Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (6)

Sakaryalı Hatun:

Bu hastalığın şakası yok. Hepimiz dikkatli olalım.

15
0
yanıtYanıtla
cvp:

olayın vahametini anlayamayan kimselere duyurulur, ciddiye almazsanız mezara terfi edersiniz.

yanıt0
yanıt0
murat:

Bilmeyenler için;bizimkilerin dizisinin kadrosu ile çekilen yazlıkçılar dizisinde zengin iş adamı rolünde olan rahmetli selçuk uluergüven''in dizideki oğlu aydın''ı canlandırmıştır. Acil şifalar.

2
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

misafir gelecekmiş gibi evini, ölüm gelecekmiş gibi kalbini temiz tut

1
0
yanıtYanıtla
dünya fani ölüm ani:

faniler için her an ölüm hazır, peki ya siz ölüme hazır mısınız

0
0
yanıtYanıtla
Şule:

Amcam allah şifa versin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title