Haberler

"Kıvanç Tatlıtuğ'da Hollywood Stili Var"

Magnum'un marka yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ'un, ünlü Fransız model Florence Eugene ile kamera karşısına geçtiği, Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği reklam filminin....

Magnum'un marka yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ'un, ünlü Fransız model Florence Eugene ile kamera karşısına geçtiği, Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği reklam filminin ilk gösterimi Suada'da yapıldı. Davette Tatlıtuğ'a Dice Kayek'in hazırladığı 'Magnum Haz Tahtı' hediye edildi.

PARTNERDEN ÖVGÜ

Geceye göğüs ve sırtını açıkta bırakan derin yırtmaçlı elbisesiyle katılan Florence Eugene, partneri Tatlıtuğ'u yere göğe sığdıramadı. Eugene "O iyi görünüşlü, yakışıklı, güzel yüzlü ve Hollywood stili olan biri" dedi. Kıvanç Tatlıtuğ ise partneri hakkında "Son derece profesyonel bir insan. Sanki senelerdir çalışıyormuşuz gibi uyum içindeydik" yorumunu yaptı. Yılmaz Erdoğan'la oynayacağı film hakkında da konuşan Tatlıtuğ "Enteresan bir film olacak"dedi. Sevgilisi Azra Akın'la ilgili sorulara ise "Eyvallah. Çok teşekkür ediyorum. Benim gitmem lazım" diye yanıtlayıp gazetecilerin yanından uzaklaştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ömer Faruk Sorak Kıvanç Tatlıtuğ Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title