Haberler

Kibariye, 13 yaşındayken yaşadığı istismarı anlattı: Cacığıma ilaç atmışlar

Güncelleme:

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan Kibariye, 13 yaşındayken cacığına uyku ilacı atıldığını ve istismar edilirken bir kadın tarafından kurtarıldığını itiraf etti.

Yıllar önce çıkardığı Lafı mı Olur, Sen Oyna, Gidemem ve yeni şarkısı Manyak ile adından söz ettiren Kibariye, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programında 13 yaşındaki yaşadığı istismarı anlattı.

"CACIĞIMA UYKU İLACI ATMIŞ"

Küçük yaşta peruk ve ağır makyajlar yapılarak sahneye çıkarılan Kibariye, "Kötü muameleye maruz kaldın mı?" sorusu üzerine "Kaldım, seneler önce Muğla'da çocuğun biri bana aşık olmuş saldırmaya kalktı. Gömleğimin düğmelerimi koparmıştı çok korkmuştum. O zaman 13 yaşımdaydım ve çok güzel bir yerde çalışıyordum. Bir gün benim cacığımın içine uyku hapı atılmış. Düğmelerim falan yırtılmış Zeyno abla vardı o beni kurtardı. Annemlere mektup yazdım geldiler beni aldılar. O çocuğu da ağabeyiyle yengesi dayaktan öldürdü. O bana aşık olmuş ama o yaşta ne aşkı? Ben aileme bakmak için işe çıkıyordum. Orada kötü bir darbe atlatıyordum. Neredeyse kötü şeyler olacaktı. Ben sabaha kadar defterlerimi döksem bitmez" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Kibariye, 13 yaşındayken yaşadığı istismarı anlattı: Cacığıma ilaç atmışlar

"BABAM BENİ KEMERLE DÖVERDİ"

Babasından hiç sevgi görmediğini ve çok şiddet gördüğünü söyleyen Kibariye "Annemi alıp göğsümün içinde saklayabilirim. O derece seviyorum. Kardeşlerimi de öyle. Ölmüş birinin arkasından bu kadar konuşulmaz günaha giriyorum ama babam beni çok dövdü. Kemerle sırtıma vurardı. Babamı da annemi de çok seviyorum. Dayaklardan dolayı aramıza soğukluk girdi. Çocuğuma hayatta vurmadım, bağırmadım. Çünkü ben çok çektim. Ben huzurlu ve mutlu değildim.

Kibariye, 13 yaşındayken yaşadığı istismarı anlattı: Cacığıma ilaç atmışlar

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gökay Kalaycıoğlu Kibariye Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

meko:

Gazoz duydumda cacık nedir arkadaş

195
16
yanıtYanıtla
nihat göçmez:

güldüm valla.

yanıt29
yanıt3
Muhammet Akbulut:

nasıl gündem olacaklarını şaşırmış bunlar

155
32
yanıtYanıtla
Grup Turunçgiller:

Zenginin içkisine, fakirin cacığına

145
5
yanıtYanıtla
Murat Topcu:

Bi sen eksiktin zaten

113
26
yanıtYanıtla
Ayfer Karakaya:

Kibariyenin reklama ihtiyacımı var kadın Türkiyenin en güçlü seslerinden biri Kibariye yani yeni yetme tilki değıl ki

68
41
yanıtYanıtla
Ayfer Karakaya:

Kibariyenin reklama yada gündeme gelmeye ihtiyacımı var kadın yıllardır zirvede Türkiyede güçlü seslerden biri o yeni yetme tilkilerden değil ki kiboş yani

48
34
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Kardeşim niye uyanmadın yaaa... Cacık olur mu, aromalı gazoz olur mu, bergamotlu çay olur mu, karanfilli ve tarçınlı içecekler olur mu, somata olur mu? Şüpheleneceksin kardeşim, elin oğlunun ayarı yoktur vallaaaaa.

24
7
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Bu kadından bir cacık olmaz.

16
13
yanıtYanıtla
Serkan Semiz:

Desene bundan sonra cacığada dikkat edecez

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title