Haberler

Khloe Kardashian 20 Kilo Verdi, Zirveye Çıktı

Güncelleme:

Bir yılda 20 kilo zayıflayan Khloe Kardashian, son dönemde popülaritesi azalan 4 yaş büyük ablası Kim'in tahtına oynuyor.

Kardashian Kardeşlerin son dönemde adından en çok söz ettiren üyesi Khloe Kardashian, TV şovunda verdiği kiloların sırrını paylaşıyor.

California Van Nuys'daki TV stüdyosuna girişte görüntülenen Khloe Kardashian önü açık siyah gömleği ve jean pantolonu ile görüntülendi.

OBEZLİK SINIRINDAN DÖNDÜ

İki yıl önce obez derecesinde kilolu olan 31 yaşındaki Khloe, verdiği kilolar sonrası "XL" bedenden ABD için normal sayılacak satandartlara indiğini açıklamıştı.

DİYET YEMEĞİ HEP YANINDA

Reality şovunun çekimlerine de yanında özel diyet yemeği ile gelen Khloe, sıkı egzersiz programını da TV'de izleyiciyle paylaşıyor.


Khloe Kardashian bir dönem NBA oyuncusu eşi Lamar Odom ile çalkantılı bir evlilik yaşamıştı. Bentley otomobilini de onun hediye ettiği konuşulmuştu.

ALDATILAN KADIN DAMGASI YEDİ

Hatta 'In Touch' dergisi Odom'un 4 yıl boyunca hemen her deplasman maçında Khloe'yi aldattığını yazmıştı. Bu haberler Khloe'nin magazin gündemindeki yerini hep üstte tuttu.


20 KİLO VERDİ ZİRVEYE ÇIKTI
Bir yılda 20 kilo zayıflayan Khloe Kardashian'ın, son dönemde popülaritesi azalan 4 yaş büyük ablası Kim'in tahtına oynadığı da ABD magazin basınınında konuşuluyor.

ABLASINA GÖRE DAHA SOSYAL
Hatta Khloe'nin ablası Kim'e göre daha sosyal, sıcakkanlı ve daha genç olması nedeniyle başta kozmetik firmaları birçok markanın reklam anlaşmaları için tercih sebebi olduğu yazılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Khloe Kardashian Lamar Odom California Kadın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

hirboMobil-ANDROID:

bunlarin kars kokenli oldukarini biliyor musunuz

12
413
yanıtYanıtla
As:

Kardeşi iyice deforme olunca kendine güveni arttı, sahneye çıkabileceğini düşündü. Ama gerçek varis Kendall

7
59
yanıtYanıtla
Yahudi Mobil-ANDROID:

daş gibi daşşş.....

28
15
yanıtYanıtla
Özkahraman:

Bu iki kardes Kadinin ne özellikleri var anlamadim!Bence sadece Kalcali kadinlar. Bunun gibi milyonlarca Dünyada Kadin var.

11
23
yanıtYanıtla
asilturkMobil-ANDROID:

bende onumu acip dolassam fenomen olurum herhalde

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title