Haberler

Kenan Işık'ın son görüntüsü nasıl? En yakın arkadaşı, durumu hakkında herkesi şaşırtan bilgiyi verdi

Güncelleme:

8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın yakın arkadaşı Ozan Zeybek, ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ailesinin Işık'a çok iyi baktığını belirten Ozan Zeybek, "Kenan Işık bıraktığınız gibi" ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Kenan Işık, 8 yıl önce geçirdiği kaza nedeniyle komaya girdi. Yıllardan bu yana sağlığı için dua edilen Işık'ın zayıflayıp zayıflamadığı ya da nasıl bir durumda olduğu merak ediliyordu. Işık'ın yakın arkadaşı Ozan Zeybek, sanatçının sağlık durumu ve son görüntüsü hakkında bilgi verdi.

"HAFIZALARDA KALDIĞI GİBİ"

Kenan Işık'ın hafızalarda kaldığı gibi olduğunu belirten Zeybek, şunları söyledi: "Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Işık Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (6)

ASLAN ARSLAN:

arkadaslar kenan ışık vefat etmistir vefat edeli yıllar oluyor hemde ama ailesi yaşıyor imaji vererek kenan beyin isminden nemalanmayı hedefliyorlar ve bunuda yıllardır başarıyorlar

31
256
yanıtYanıtla
Samet Can:

Ailesi ne gibi bir cikar sagliyorlar acaba merak etim

yanıt1
yanıt1
Bozkurt :

8 yıl....Dile kolay... Yaşayan mı, çeken mi? Eskiler öyle demiş... " Allah Eyüp peygamber sabrı versin" sözü boşuna söylenmemiş. Ne mutlu ders çıkarıp, ibret alana.

229
17
yanıtYanıtla
Dolarla maaş almayan adam:

ne hanımlar var ya

80
7
yanıtYanıtla
ASLAN ARSLAN:

inanmayan nüfus kaydına baksın

11
70
yanıtYanıtla
Rifat Gumus:

Bunun ilgililerce ön yargısız araştırılması gerekir.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title