Haberler

Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos'a yeşil ışık yaktı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yakın zamanda çekimlerine başlanacak olan Kurtlar Vadisi Kaos'a yeşil ışık yaktı. Diziden teklif gelmediğini ancak olursa oynayabileceğini kaydeden İmirzalıoğlu, "Gelen teklif olursa neden olmasın" dedi.

Türk dizi tarihinin en çok sevilen ve izlenilen yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi, Kaos olarak yeniden ekranlara geliyor. Yakın zamanda çekimlerine başlanacak olan dizi, adı henüz paylaşılmayan bir kanalla imzaları attı.

Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos'a yeşil ışık yaktı

"TEKLİF OLURSA NEDEN OLMASIN"

Haberi şimdiden hayranlarını heyecanlandıran yapıma, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu da yeşil ışık yaktı. Geçtiğimiz günlerde Cihangir'de bir plakçıda kameralara yansıyan İmirzalıoğlu, diziden teklif gelip gelmediği soruları üzerine, "Arkadaşlar teklif geldiğini ben de gazeteden öğrendim. Oyunculuğu bırakmadık. Herhangi bir teklif yok ancak gelen bir teklif olursa neden olmasın" dedi.

"BEBEK OLDUĞU İÇİN NORMALLEŞEMİYORUZ"

Geçtiğimiz aylarda baba olma heyecanı yaşayan ünlü oyuncu, özel hayatıyla ilgili de şunları söyledi: "Evde bebek olduğu için biz fazla normalleşemiyoruz. Tedbirler devam ediyor. İnşallah yaza kadar sağlıklı bir şekilde normale döneriz. Pandemi artık herkesi yormaya başladı."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Bakmadan Geçme

Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500

Yorumlar (20)

geber:

adam değildir kendisi beter ol

9
22
yanıtYanıtla
hadi:

kenan yakışır bencede ayrıca efsane diziye efsane oyuncuları toplayın. bu kadar aradan sonra hızlı giriş olmalı. haaaa ben gebermeden başlayacaksa başlasın kaç yıl oldu lan

13
8
yanıtYanıtla
Tantana kemal:

Polat ALEMDAR ın yanına kenan yakışır. Abdülhey güllü de olur .Memati uygun değil.Dünya belirsiz bir kaosa sürüklenirken Ülkelerden bağımsız, ama yine bu ülkelere hükmeden tek bir BÜYÜK KÜRESEL GÜÇ Devletinin var olduğunu işleyen KURTLAR VADISI Haklı çıktı..

10
7
yanıtYanıtla
MUSA:

Başlasın artık çok özledik eski bölümleri izlemekten ezberledik ya huu

5
5
yanıtYanıtla
hafiye teyze:

seyircisi olmadığım diziye burnumu sokmak biraz yanlış olacak ama dışarıdan bir bakış da önemli. imirzalıoğlu alemdarın yanına yakışır demişler. o işte öyle olmaz. imirzalıoğlunun rol verdiği karakterin ardında yanında kalır alemdar. baş efe imirzalıoğlu olmak şartıyla yürür hikaye. onun enerjisiyle diğerininki bir mi

7
3
yanıtYanıtla
fatih:

Başlasın artık çok bekledik sabırsızlanıyoruz. Saygılarımla

6
4
yanıtYanıtla
Hakan E.:

Çok düzgün bir insan. Ne kalitesini bozdu ne saygısını. . Allah mutlu mesut etsin bir ömür. Örnek sanatçı diye bu adama derim. .

8
1
yanıtYanıtla
Burak:

Bence Harika Bir iş yaparlar ama kenan asla 2 . adam olmaz olmayıda kabul etmez necati bu işi kabul etmeye bilir.

3
5
yanıtYanıtla
The Bad Guy:

Kötü adam rolüde cuk oturur haa

5
2
yanıtYanıtla
BRO:

Yakışır. Ama Necati Şaşmaz kabul etmeyebilir.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title