Haberler

    Ustaya büyük saygısızlık! Ali Sunal'dan fotoğraf çektirmek isteyenlere sert tepki

    Güncelleme:

    Büyük usta Kemal Sunal, vefatının 21. yıldönümünde anıldı. Sunal'ın kabri başındaki anma töreni sırasında, gergin anlar yaşandı. Gül Sunal, maske takmayanlara sitem ederken, Ali Sunal da kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere, "Fotoğraf çektirmek için gelenler, gelmesin arkadaşlar" diye sitem etti.

    Türk sinema dünyasının en önemli isimlerinden Kemal Sunal, vefatının 21. yıldönümünde Zincirlikuyu'daki kabri başında anıldı. Sunal'ın mezarı başındaki anmaya, ailesi ve sevenleri katıldı. Anma sırasında gergin anlar da yaşandı. Usta sanatçının eşi, maske takmayanlara tepki gösterirken, oğlu Ali Sunal da kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri, ölüye saygısızlık gerekçesiyle reddetti.

    "HAYATTA OLSAYDI O DA AYNISINI YAPARDI"

    Sanatçının eşi Gül Sunal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kemal Sunal'ı kaybetmenin acısı ve özleminin arttığını söyledi. Sevenlerini gördükçe ve onlardan mesajlar aldıkça mutlu olduklarını kaydeden Sunal, "Dün akşam bir YouTube kanalı açtım. Kemal'in ilk tiyatroya başladığı günden itibaren biriktirdiği, arşivlediği bütün evrakı, çalışmaları, gazetede çıkan haberleri, hepsi son güne kadar muhafaza edilmiş durumda. Buna çok önem veriyordu. Sanırım hayatta olsaydı o da bunu böyle bir sosyal mecrada mutlaka sevenleriyle buluşturmak isterdi." dedi.

    "KEMAL, GÜLMEYİ VE GÜLDÜRMEYİ ÇOK SEVERDİ"

    Hatıralarını yaşlanmadan kayda alarak, paylaşmak istediğini dile getiren Sunal, "Biraz da gülümsetecek hikayeler var içinde tabii. Çünkü biliyorsunuz Kemal, gülmeyi ve güldürmeyi çok severdi. Güzel bir buluşma olacak diye düşünüyorum." diye konuştu.

    Kızı Ezo Sunal ise annesine bu proje için teşekkür ederek, "O arşivleri her açtığında duygusal anlar yaşıyor, toparlanması da biraz zaman alıyor ama onu kendine bir borç bildi" ifadelerini kullandı.

    "TORUNLARINI DA BİZİ DE OLDUĞU YERDEN KUCAKLASIN"

    Arşivlerin evdeki kütüphanede olduğunu belirten Sunal, "Ben de önlerinden her geçerken şöyle bakıp gülümsüyorum. Şimdi herkesle paylaşacak olmak çok heyecan verici. O yüzden umarım güzel yorumlar alır, sevenleriyle buluşur." dedi.

    Sanatçının oğlu Ali Sunal da babasının kabri başında her sene dualar ettiklerini söyledi.

    Babasının kendileri için bir çınar olduğunu anlatan Ali Sunal, "Gölgesi üzerimizden hiç eksik olmasın. Torunlarını da bizi de her zaman olduğu yerden kucaklasın, kollasın ve izlesin istiyoruz, onu çok seviyoruz." şeklinde konuştu.

    MASKE VE FOTOĞRAF GERGİNLİĞİ

    Gül Sunal, kabir başında dua okunduktan sonra maske takmayıp cep telefonları ile fotoğraf çekmek isteyen kalabalığı, "Arkadaşlar lütfen maske takın. Maske takmayanlar geride dursun. Bizim sağlığımızı, insanların sağlığını lütfen tehlikeye atmayın" diyerek uyardı.

    Ali Sunal ise kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri, "Arkadaşlar fotoğraf çektirmek isteyenler lütfen gelmesin" diyerek geri çevirdi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Kemal Sunal Ali Sunal Gül Sunal Haberler

    Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

    Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

    Bakmadan Geçme

    Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır?
    Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında 'Rusya' olabilir

    Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında "Rusya" olabilir

    500

    Yorumlar (22)

    Çınar Saraç:

    Kemal Sunal bu dönemde ortaya çıkıp film yapmaya başlasa kimse izlemezdi , zamanında tutmuş izlemiş millet

    45
    394
    yanıtYanıtla
    Kayseri Van:

    çok saçma ve gereksiz bir mesaj terbiyesizlik ediyorsun ...

    yanıt220
    yanıt31
    Oktay Arslan:

    Çok saçma nin dışında bence şuursuz ca gereksizce bir yorumunuz olmuş galiba aklı dengenizi bozuk çünkü böyle bi tahmin neye istinaden yaptın anlamış değilim

    yanıt110
    yanıt5
    SERKAN KİSER:

    Sen de Kemal Sunal döneminde yaşadsydın,kimse yüzüne dönüp bakmazdı.Adamdan sayılmazdın.

    yanıt113
    yanıt5
    Erol Yetim:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah amin

    206
    55
    yanıtYanıtla
    Selver Ulusoy:

    Tepkileri çok haklı. Fotoğraf çekme çektirme yeri mi orası. Kayıplarını anıyorlar. Kemal Sunal Türk halkının önemli bir değeri. Mekanı cennet olsun

    208
    26
    yanıtYanıtla
    Tulin Neziha Saracoglu:

    Allah rahmet eylesin

    206
    18
    yanıtYanıtla
    necdet ÜZER:

    Ali Sunal gayet haklı neyin peşindesiniz anlamlandıramadım. Adam babasını yad etmeye gitmiş, üzüntülü anında milletle fotoğraf mı çekilecek.

    207
    15
    yanıtYanıtla
    Mehmet Varnalı:

    Ayıp günah be kardeş yıllarca rahmetli kemal sunal 84 milyon türkiye mi güldürmeye devam ediyor üç kulhuvallah bir elham okuyun adamın kabrinde ne o öyle maskesiz nesafesiz oğlu ali ile resim çektirme neyin kafası??????

    181
    23
    yanıtYanıtla
    Cahide Dinçer:

    Allah korkunuz olsaydı.estetikle değil,ibadetle uğraşır ahirete hazirlanirdiniz. Allah'ın verdiğine razı değilsen kendine başka bir Rab ara ve unutma tatiller için valizler hazırlanıyor ama dönüşü olmayan bir hayat için acaba hangimiz ne hazırlıyoruz

    90
    86
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title