Haberler

Kasım'da Doğum Yapacak Olan Aslıhan Doğan Fit Görüntüsüyle Dikkat Çekti

Güncelleme:

3 hafta sonra doğum yapmaya hazırlanan Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan fit görüntüsüyle dikkat çekti. 8 buçuk aylık hamile olan Aslıhan Doğan'ın hamileliği boyunca sadece 8 kilo aldığı öğrenildi.

Futbolcu Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan, oğulları Hamza Arda'yı kucaklarına almak için gün sayıyor. Anne olmak için sabırsızlanan Aslıhan Doğan, hamileliği boyunca fit görüntüsü ile dikkat çekti.

"DOĞUMA AZ KALDI HEYECANLIYIZ"

Hamileliğinde 8,5 ayı geride bırakan Aslıhan Doğan, önceki akşam eşi Arda Turan ile birlikte Cenk Öztanık Ecem Kazancı çiftinin düğün törenine katıldı. Gecenin sonunda gazetecilere poz veren çift, 'Doğuma az kaldı heyecanlıyız' dedi. Fit görüntüsü ile dikkat çeken Aslıhan Doğan'ın ise hamileliği boyunca 8 kilo aldığı öğrenildi.

Kasım'da Doğum Yapacak Olan Aslıhan Doğan Fit Görüntüsüyle Dikkat Çekti

Kasım'da Doğum Yapacak Olan Aslıhan Doğan Fit Görüntüsüyle Dikkat Çekti

Kasım'da Doğum Yapacak Olan Aslıhan Doğan Fit Görüntüsüyle Dikkat Çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Doğan Arda Turan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (17)

12345:

adAM olamadan baba olucak ya :)

30
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

itici tipler , sevilebilir bir yanları yok

19
1
yanıtYanıtla
FTH:

ELBİSEYİ HİÇ GİYMEYEYDİ ARDA BİDE MAÇO OLACAKSIN YAKIŞIYORMU SANA

13
1
yanıtYanıtla
bilal:

arda cok itici yaw

11
1
yanıtYanıtla
Pes:

Arda topçulugu bıraksın,,şarkıcılıga başlasın:)))sesi çok müsait.

10
2
yanıtYanıtla
Arda Hayranı:

Süpersin valla pes.

yanıt4
yanıt0
Adınızı Yazın:

ardanın eline de yüzüne de fazla cok guzel bir kız masallah

5
6
yanıtYanıtla
GICIRTI:

PALTOLON ÖMRE BEDEL NEREYE KADAR BU ÖZENTİLİK. YERLİ MALI OLMAK LAZIM BİRAZ HELE Kİ ŞU GÜNLERDE.

9
1
yanıtYanıtla
SAĞLIK TEKNİSYENİ:

hamile oldugun halde topuklu ayakkabı giymek ne ya bu kadar paragöz zenginlik mi olur bi bayan yaa hamile olmayan bayan arkadaşlar sağlık açısından hamile olan bir bayanın topuklu ayakkabısı giymesi yasaktır.

8
1
yanıtYanıtla
bende sağlıkçıyım:

tamam doğru söylüyon da o düşünmüyo sanane SA NA NE

yanıt1
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title