Haberler

Karantinada en dikkatsiz davrandığı anı anlatan Oğuzhan Koç: Yemek getiren kargocuyla sarılıp öpüştük

Güncelleme:

Salgın nedeniyle evinde olan Oğuzhan Koç, konuk olduğu YouTube canlı yayınında salgın sürecinde yaptığı en dikkatsiz şeyin evine yemek siparişi getiren kargocuyla sarılıp öpüşmek olduğunu anlattı.

Şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta yapan Oğuzhan Koç, İbrahim Selim'in YouTube'daki programına konuk oldu. Yakın arkadaşları Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'tan bahseden Koç, karantina sürecinde en dikkatsiz davrandığı olayı da anlattı.

"ESTETİĞİM YOK, SAÇ TEDAVİSİ YAPTIRDIM"

Bu zamana kadar hiç dövme yaptırmadığını söyleyen Oğuzhan Koç, "Kendimi şanslı hissediyorum. Herkes kendini eskiz defterine çevirdi. Kimi görsem ensesinde barkod var" dedi. Estetik hakkında da konuşan şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Estetiğim yok. Çok uzun süre dişime tel taktım. Ciddi bir saç dökülmesi problemim vardı. 'Yol Arkadaşım 1'i çekerken saçım çok azdı, yönetmen protez takmamı istedi. Onu kafaya yapıştırdım ama bir zulüm. Müthiş kaşındırıyor. Artı insanın o kadar saçı olamaz. Kafamda 6 ay Dinarsu halıyla gezdim. Kafan kaşınınca kafanı sallıyorsun. Beş ay öyle gezdikten sonra çıkarıp attım. Ardından saç tedavisi yaptırdım."

Karantinada yaptığın en dikkatsiz şeyi anlatan Oğuzhan Koç: Yemek getiren kargocuyla sarılıp öpüştük

"KURYE İLE SARILDIK, ÖPÜŞTÜK"

Koronavirüs salgınından dolayı kendisini karantinaya alan Oğuzhan Koç, bu süreçte yaptığı en dikkatsiz şeyi de şöyle anlattı: "Salgın sürecinde yaptığım en dikkatsizce şey; eve pizza sipariş vermek oldu. Kurye ile fotoğraf çektirdik. Adam beni görünce yükseldi. Sarıldı, öpüştük. Sonrasında, Banu Alkan'ın filmlerde duşta ağladığı bir an vardır ya hani. Kendimi öyle buldum. Ağladım ağladım açıldım."

Karantinada yaptığın en dikkatsiz şeyi anlatan Oğuzhan Koç: Yemek getiren kargocuyla sarılıp öpüştük

"AYILAR GİBİ SKEÇ YAZDIM, EŞEKLER GİBİ ÇALIŞTIM"

Yıldızını parlamasını sağlayan BKM'ye nasıl girdiğinden bahseden Koç, "BKM'ye Eser'in bana kefil olmasıyla girdim. Ayılar gibi skeç yazdım, eşekler gibi çalıştım. Sinemaya bile Eser'den izin alıp gidiyordum. İbrahim ve Eser'den biriyle sonsuza dek görüşmeyeceksin deseler; İbo'yu seçerim. Çünkü Eser çok hımbıl. Gezmez, tozmaz. Evcidir. İbo ise aktif hayatın içindedir. 200 km hızla giderken otomobiline atlayabilirsin" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Büyükak İbrahim Selim Oğuzhan Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (4)

Adınızı yazın:

Normal nede olsa sevgilisiz kaldı ??? Böyle günlerde sevgilisiz kalanlara kolay gelin . Dışarıyada çıkılamıyor

5
3
yanıtYanıtla
ca:

kurye bayanmıydı

3
2
yanıtYanıtla
HAHAHA:

KIZ MIYDI PEKİ?

1
3
yanıtYanıtla
KARGOCU beyza:

Niye söylüyorsun sarıldığımız ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title