Haberler

Kanal D'de Sabah Haberlerinin Yerine Aşk-ı Memnu Yayınlanacak

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında sabah haberlerini sunan Murat Güloğlu'nun programı bu sabah son yayınını yaparak ekranlara veda etti. Bu programın yerine Aşk-ı Memnu yayınlanacak.

Demirören Grubu'nun Aydın Doğan'a ait gazete ve televizyonları satın almasının ardından başlayan değişim süreci dikkat çeken bir şekilde ilerliyor.

SABAH HABERLERİ TAMAMEN YAYINDA KALDIRILDI

Grubun amiral gemisi Kanal D'de daha önce ana haber bülteninde yaşanan sunucu değişikliği ve siyasi haberlere ayrılan zamanın kısılmasının ardından bu kez de sabah haberleri tamamen yayından kaldırıldı.

MURAT GÜLOĞLU SON YAYININI YAPTI

Geçtiğimiz yıl Kanal D'nin sabah haberlerini sunmaya başlayan Murat Güloğlu'nun programı bu sabah son yayınını yaparak ekranlara veda etti.

AŞK-I MEMNU VE YABANCI DAMAT YAYINLANACAK

Kanal D'den yapılan açıklamada Güloğlu'nun programının bulunduğu sabah kuşağında Yabancı Damat ve Aşk-ı Memnu dizilerinin tekrarlarının yayınlanacağı duyuruldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demirören Grubu Aydın Doğan Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (40)

SAMSUNLU:

HABER ALMAYALIM ARTIK AŞKI MEMNUYU İZLEYELİM. . OYALANALIM. . .

27
1
yanıtYanıtla
izle:

haber diye eline tutuşturulan dış servisten gelen muhalif algılı paçavraları diyorsan dinlemesen de olur.

yanıt0
yanıt2
TAMAM:

GERÇEKLERİ GİZLEYİP İNSANLARI MAL YERİNE KOYMAYA ARTIK YETER DİYORUZ KENDİNE MAL MUAMELESİ YAPILMASINDAN MEMNUN OLAN YALAKALARI DA ALLAH ISLAH ETSİN ISLAH ETMEYECEKSE KAHRETSİN İLAHİ ADALET ARTIK YERYÜZÜNDE TECELLİ ETSİN İNŞALLAH

20
4
yanıtYanıtla
ASABİ:

TÜRK BASIN VE YAYININDA İKTİDAR YALAKALIĞI ALMIŞ BAŞINI YÜRÜMÜŞ YAPTIKLARI HABERLERİ İZLESENİZ HER ŞEY DÖRT DÖRTLÜK GÜLLÜK GÜLİSTANLIK BİR ONLAR İYİ GERİ KALAN KÖTÜ, HERKES FETÖCÜ BİR ONLAR NAMUSLU DÜRÜST VATANSEVER . . . . YERSEN

19
4
yanıtYanıtla
Beni Beni Bihterini:

Ben sabah öğle akşam günde 3 kere Aşkı Memnu izleyebilirim. Doğru karar tebrikler Kanal D

4
14
yanıtYanıtla
Deniz deniz:

İyi yaa aşkı memnu ile gayrimeşru ilişkileri meşrulaştırmak yabancı damat ile de ırk bozulmalarina başlattık iyice asimile oluruz artık sonra aglamayalim sokaklarda sapıklar arttı die

11
2
yanıtYanıtla
Johny leş:

Milleti mala bağlayacaklar anlaşıldı ????

11
1
yanıtYanıtla
SERKA:

Gerçi televizyonda yeteri kadar masal kanalı vardı ama, olsun bir tane daha oldu.

10
0
yanıtYanıtla
abuziddd:

yakında iyice yerel bi kanal oldu bu kanal d

6
1
yanıtYanıtla
Johnny Bravo:

sabah kalkıyorum ve izleyebilecek hiçbir haber programı yok . Önceden İrfan Değirmenci vardı ne güzel hakkıyla iş yapıyordu adam . Onun yerini kimse dolduramıyor

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title