Haberler

Kalp krizi geçiren ünlü oyuncu Levent Can, sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan bilgi verdi

Güncelleme:

Kalp krizi geçiren ünlü oyuncu Levent Can, hayati tehlikeyi atlattıktan sonra son durumunu sosyal medya yaptığı paylaşımla takipçilerine duyurdu.

Başarılı oyuncu Levent Can, geçirdiği kalp krizi sonrası İstanbul'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Bir süre yoğun bakımda kalan Can, bugün normal odaya alındı. Levent Can, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Ben de çok korktum" ifadelerini kullandı.

BUGÜN NORMAL ODAYA ALINDI

Vatanım Sensin, Ezel, Emret Komutanım ve Kavak Yelleri gibi projelerde yer alan 48 yaşındaki Levent Can kalp krizi geçirdi. İstanbul'da bulunan özel bir hastaneye kaldırılan ünlü oyuncuya stent takıldı. Bir süre yoğun bakımda kalan Levent Can, bugün normal odaya alındı.

"BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM!"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan oyuncu "Hepinizi meraklandırmış, üzmüşüm inanın böyle olsun istemezdim, ama laf aramızda ben de çok korkmuştum. Şimdi şükür iyiyim, endişelenecek durum ortadan kalktı, arayan, soran, merak eden herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Levent Can İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (8)

PARA:

ÖLÜM GERÇEK KORKSAN NE FAYDA HEPİMİZE BİR GÜN GELECEKKKK İMANLI GİTMEK NASİP ETSİN YARADAN GERİSİ BOŞ. .

14
4
yanıtYanıtla
Yörük:

Aynen öyle gerisi boş

yanıt0
yanıt0
ESKİ HÜKÜMLÜ ABDÜRREZAK DAYI:

Tabi korkacaksın. Erikle votkamı çalıştırın ulan.

4
5
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Amcanız:

Kim bu la

2
4
yanıtYanıtla
...:

SENDEN VASIFLI BİRİSİ

yanıt4
yanıt2
süleyman çoban:

Bu herifte günde 5 paket sigara içiyor havası var

2
3
yanıtYanıtla
AVNİ:

GEÇMİŞ OLSUN

3
0
yanıtYanıtla
Melis Erdem:

Geçmiş olsun, saçmalayanları da kafaya takmayın. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title