Haberler

Jülide Ateş'ten Gökçek'e Pembe Vagon Tepkisi: Ayıptır, Günahtır

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yaptırdığı pembe vagon anketini eleştiren sunucu Jülide Ateş, "Biz sizin yüzünüzden neden izole olalım? Ayıptır, günahtır" dedi.

Show Ana Haber sunucusu Jülide Ateş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yaptırdığı pembe vagon anketine tepki gösterdi.

"AYIPTIR, GÜNAHTIR"

Bu yapılan anketi erkeklere de hakaret olduğuna vurgu yapan Ateş, "Bizce bu, erkeklere de hakaret. Bazı erkekleri tenzih ederek söylüyoruz ama bu ne demek? 'Ben kendimi kontrol edemiyorum. Kadınları izole edin.' Biz sizin yüzünüzden neden izole olalım? Ayıptır, günahtır" dedi.

"O ZAMAN KADINLARI BİR KUTUNUN İÇİNE KOYALIM"

"Her şeyden önce zihniyeti değiştirmek lazım değil mi?" sert açıklamalarına devam eden Ateş sözlerini şöyle sürdürdü: "O zaman kadınları hep pembe kutuların içine koyalım; siz hiç zihniyetinizi, ahlakınızı değiştirmeyin. Olur mu böyle şey?"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Melih Gökçek Jülide Ateş Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

Biz kaç kişiyiz vatan sever olarakMobil-IOS:

Seninde canın çeker Jülide

14
13
yanıtYanıtla
Ali karaMobil-IOS:

Doğru!kadınlar yanlız olunca tacizi kim yapacak?çok ayyyıp!

11
7
yanıtYanıtla
SareekmekcioğluMobil-IOS:

Bu izole olmak mı? İsteyen kadın diğer vagona biner, rahat edemeyen diğerine. İnsanların önüne seçenek sunulması neden sizi bu kadar rahatsız ediyor? Demokrasi her teklife veryansın etmek mi???

2
3
yanıtYanıtla
mert:

AZICIK ZEKA OLSAYDI EĞERBU KADINDA, japonyada taciz olaylarını önlemek için kadınları güvenle seyahet ettirmek amacıyla bu uygulamanın yapıldığı anlayabilseydi bu zeka gerisi insanlar. ankaradada yapaılabilirmi olasılığı varmı diye anket yapılıyor kadınlar istiyormu diye beyinsizler olayı nereye bağlıyor. siz japonlardan dahamı medenisiniz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title