Haberler

John Travolta Gay Olduğu İddialarını İlk Kez Yanıtladı

Güncelleme:

2012 yılında Amerikalı aktör John Travolta'nın eski pilotu, aralarında bir ilişki yaşandığını iddia etmiş, Travolta ise bu konuda sessiz kalmıştı.

John Travolta, onunla ilişki yaşadığını iddia eden pilot hakkında ilk kez konuştu.

PİLOT, 6 YIL İLİŞKİ YAŞADIKLARINI İDDİA ETMİŞTİ

Pilot Douglas Gotterba’nın iddialarına göre, Travolta’ya ait olan Alto adlı havayolu şirketinde çalışan pilotla Travolta arasında bir ilişki yaşanmıştı. Gotterba ilişkilerinin 6 yıl sürdüğünü iddia etmiş, 1987 yılında kendi isteğiyle işten ayrılınca da sona erdiğini söylemişti.

"ÖZGÜR OLDUĞUNU SAVUNMUŞTU"

Travolta bu iddialar yüzünden Gotterba’ya dava açmış, Gotterba ise aralarında herhangi bir gizlilik anlaşması bulunmaması sebebiyle, “şahsi özel hayatını ve yakın ilişkisini” açıklamakta özgür olduğunu savunmuştu. Bu yılın Ocak ayında mahkeme bu açıklamaları yapmak konusunda özgür olduğuna karar vermişti.

“HER AKTÖRÜN AŞİL TOPUĞU”

Travolta, hakkındaki gay olduğuna dair iddialar hakkında ilk kez konuştu. The Daily Beast’e konuşan aktör, “Bu her aktörün Aşil Topuğudur” dedi ve şöyle devam etti: İnsanların para istemesiyle alakalı bir durum bu. Hepsi bu. Pek çok farklı şekilde yaşanabiliyor. Aslında söylenenlerle çok fazla ilgilenmiyorum. Başka birisi olsa benden daha fazla tepki gösterirdi. Ancak ben artık medyada çıkanlarla ilgilenmemeyi öğrendim, çünkü önünü alamıyorum. Sanırım bu yüzden bu konu hala konuşuluyor.”

“SALDIRGANCA BULDUM”

İddiaları saldırgan bulup bulmadığı sorulduğunda ise, Travolta şöyle cevap verdi: O sırada oğlumu kaybettiğim için, iddiaların saldırganca bir tutum içerdiğini düşündüm. O sırada kendimi çok aşağı hissettim. Seksle ilgili konular her zaman birilerinin ilgisini çekecektir. Ama ailemden uzak durun! Ayrıca tüm medya olmasa da bazı medya kuruluşlarının bu konuyla ilgili belden aşağı vurduğunu düşünüyorum. Travolta’nın oğlu Jett, 2009 yılının Ocak ayında felç geçirmiş, 16 yaşında vefat etmişti. Aile o sırada Bahamalarda tatildeydi. Aktör 1991 yılından beri aktrist Kelly Preston’la evli.


Kaynak: Magazin

John Travolta Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (2)

ZOGOR:

ONE LAAAAA OLUM BUNLAR ÖPÜŞÜYAYA YOKSAM NEDİR LAAAAA TOPLAN BUNLAR VALLA TOPPPPPPPP

5
3
yanıtYanıtla
KİMLER ÖYLE ?:

JÜL SEZAR, İSKENDER VE DAHA NİCE BÜYÜK KOMUTANLARIN VE BAŞKANLARIN GAY YANİ ERKEK ERKEĞE BERABER OLDUĞU DEVİRDE. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title