Haberler

Jennifer Lawrence'dan Yayına Damga Vuran İtiraf: Orada İşiyordum

Güncelleme:

Bundan üç yıl önce düzenlenen törenlerde Oscar kazanan Jennifer Lawrence, konuk olduğu yayında annesiyle beraber bir fotoğrafı gösterilince "Orada aslında işiyordum" dedi.

Oscar ödüllü güzel oyuncu Jennifer Lawrence, katıldığı bir talk show programında herkesi hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşırtan bir itirafta bulundu.

"BU FOTOĞRAFTA İŞİYORUM"

Program sunucusunun annesiyle birlikte görüldüğü bir fotoğrafı "Ne güzel bir anne kız karesi" diye paylaşırken, Lawrence bir anda söze girdi ve "Aslına bakılırsa bu fotoğrafta işiyorum" diyerek herkesi şaşırttı.

"ANNEMİN DÜNYADAN HABERİ YOK"

Program sunucusu dahil seyircilerin de büyük bir şaşkınlık yaşamasının ardından Jennifer Lawrence sözlerini şöyle sürdürdü: "Aslına bakılırsa bu fotoğrafta işiyorum ama annemin dünyadan haberi yok. İşemeye gittiğim sırada arkadaşım bu fotoğrafı çekti. Çünkü o ne yaptığımı biliyordu ve annemi bu olayın dışında bırakmaya karar verdik."

İşte ünlü yıldızın bahsettiği o kare;
ERKEKLERE GÖNDERME

Ünlü oyuncu, erkekler için herhangi bir yerde işemenin ne kadar kolay olduğunu bilmenin çok can sıkıcı olduğunu düşündüğünü belirtmeyi de ihmal etmedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Lawrence Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title