Haberler

Jackie'yi Kopyalıyor

Güncelleme:

ABD'nin First Lady'si Jacqueline Kennedy Onassis, hala bir efsane!

Sayısız kez Grammy Ödülü alan, yaklaşık 19 milyon dolarlık bir servete sahip olan Taylor Swift, rüyalarının prensini buldu. Amerika'nın siyaset arenasının en güçlü ailelerinden Kennedy'lere mensup olan Connor ile flört etmeye başlayan güzel şarkıcı, giyim tarzını da değiştirdi. Swift'in şimdi en büyük ilham kaynağı stil ikonu olarak gösterilen Amerika'nın eski First Lady'si Jackie Kennedy.

KIRMIZI SEVİYOR

Taylor Swift, Jackie Kennedy'nin zamansız stilinden birçok detayı kopyalıyor. Kırmızı rengi çok seven Kennedy gibi, Swift de galalara ve davetlere kırmızı elbiselerle katılmaya başladı.

ÇİZGİLİ TİŞÖRT

Kennedy, sadece özel zamanlarda değil gün boyu şık olmasıyla moda tarihine ismini yazdırdı. Çizgili tişörtleri çok beğenen Kennedy gibi Swift de sık sık bu tarz elbise ve tişörtleri tercih etmeye başladı.

BÜYÜK GÖZLÜKLER

Büyük gözlükleri çok seven Jackie Kennedy gibi Swift de büyük ve iddialı gözlükler kullanmaya başladı.

DESENLİ VE MAVİ

Çarpıcı desenler ve parlak renkleri başarıyla kombinleyen Kennedy, Taylor Swift için çok iyi bir örnek. Genç şarkıcı da iri desenli ve mavi elbiselerle sık sık arz-ı endam ediyor.

PEMBE TUVALETLER

Çocuksu masumiyetin sembolü olan pembe renk Kennedy için vazgeçilmezdi. Swift de davetlerde sık sık pembe renkli tuvaletler giyiyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Jackie Kennedy Taylor Swift Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title