Haberler

İşte İhanetin Belgesi

Güncelleme:

Kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra karısının ihanetiyle sarsılmıştı.

Türkiye 2009 yılınd kansere yakalanan ve bu süreçte eşinin ihaneti ile yıkılan Murat Göğebakan'ı konuşmuştu.

Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez'le yollarını ayırmıştı. Ayrılığın gerekçesi ihanetti. Ünlü şarkıcı, kendisini basketbolcu Doğan Deniz Yiğit'le aldattığını ileri sürdüğü eşine boşanma davası açtı ve dava geçen yıl sonuçlandı, çift resmen boşandı.

ÜÇ YIL SONRA İLK POZ! RAHAT TAVIRLAR DİKKAT ÇEKTİ

Ve üç yıldır konuşulan o aşk, önceki gece su yüzüne çıktı. Hürriyet'in haberine göre; Bekmez, kendisinden 20 yaş küçük basketbolcuyla Sess Bar'daydı. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nde oynayan ama bu dedikodular yüzünden takımdan uzaklaştırılan Doğan Deniz Yiğit'le ilk kez birlikte görüntülenen Sema Bekmez, rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

"SEN NASIL DELİKANLISIN!"

"Kanseri yendim, ihanete yenildim" diyen Murat Göğebakan, ihanet olayında eşinden çok genç basketbolcuyu suçlamıştı:

"Asıl o adama 'Neden Murat Göğebakan hasta yatağındayken bunu yaptın, sen nasıl delikanlısın, evli bir kadına nasıl bakarsın?' diye sormak lazım. O kadın meyilli bile olsa dönüp bakmamalıydı."

GÖĞEBAKAN UMREYE GİTTİ

İhanetle yıkılan Göğebakan hastalığına yenilmedi. Hastalığını yenen ve iyileşen Göğebak ilk iş olarak umreye gitti. Şu sıralar umredeyken yaptığı şarkı ile gündemde.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Murat Göğebakan doğan deniz Türkiye Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (1)

Emrah:

Adam arıyorsanız işte size adam gibi adam. Onun yerindekiler gidip cinayet işlerken o eşinin suçunu örtüyor. Acısını yüreğinde yaşıyor. Ancak ihanet acısı bir köz gibi adamın yüreğini bitirdi. O kadına son hediyesi de hayatı oldu. . .

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title