Haberler

"İşte Benim Stilim"de Deprem! İki İsim Jüriden Ayrıldı

Güncelleme:

Yeni başlayacak "İşte Benim Stilim Ünlüler" yarışmasından yapımcısıyla ciddi sorunlar yaşayan Nur Yerlitaş ayrıldı. Yerlitaş ayrılınca, yapımcılar Kemal Doğulu'dan da vazgeçti.

TV 8'in en çok izlenen programlarından biri olan İşte Benim Stilim'de şok ayrılık yaşandı!
Ocak ayından itibaren ünlü isimlerin yarışacağı ve İşte Benim Stilim Ünlüler olarak yayınlanacak olan yarışmada jüri depremi yaşandı.

NUR YERLİTAŞ YENİ PROGRAMDA YOK

Uçankuş.com'un haberine göre, sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği; jüri üyeliğinde ise Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in yer aldığı programdan, yapımcısıyla ciddi sorunlar yaşayan ve yeni sezon çekimleri konusunda ücret olarak anlaşamayan Nur Yerlitaş ayrıldı.

KEMAL DOĞULU'DAN VAZGEÇTİLER

Nur Yerlitaş bırakınca, kadroyu iyice güçlendirmek zorunda olduklarını hisseden yapımcılar, Kemal Doğulu'dan da vazgeçtikleri iddia edildi.

İKİ İSİMLE EL SIKIŞILDI

Nur Yerlitaş'tan doğacak boşluğu doldurmak için Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya ile jüriye dahil olmaları için el sıkışıldı.

Programın yapımcı şirketi haberi doğrulayarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:

"1,5 yıldır İşte Benim Stilim programıda jüri üyeliğimizi yapan Sayın Nur Yerlitaş'la çok yoğun bir tempoda çalışmaktayız. Kendisi her zaman gerek renkli kişiliği gerek işine olan bağlılığı ve duayyen moda bilgisiyle programımızı sırtlamış ve başarısında çok büyük katkıda bulunmuştur. İşte Benim Stilim All Star'ın 25 Aralık Cuma büyük finali ardından Sayın Nur Yerlitaş ile karşılıklı anlaşarak kendisini kısa bir süre tatile gönderiyoruz. Ancak dilediği zaman kapılarımız kendisine hem İşte Benim Stilim hem de yapacağımız diğer projelerimiz için sonuna kadar açıktır.Kısa ayrılığımız tamamen dostane duygular karşılıklı saygı ve sevgi ile gerçekleşmiştir. Aynı şekilde yine programıza büyük katkı ve emekte bulunan jüri üyemiz Sayın Kemal Doğulu ile de bir süreliğine ayrılıyoruz. Her ikisine de teşekkürlerimizi bir borç bilir ve her daim ailemizin birer ferdi olduklarını saygı ile bildiririz. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Doğulu Nur Yerlitaş Öykü Serter Ivana Sert Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

özgünMobil-ANDROID:

A Habere ceza yagdiran merciler bu progranlari neden görmüyorlar

28
7
yanıtYanıtla
nurul yerlistone:

ulan bu karı fanta reklamında oynuyor diye yedigüne geçtim

24
2
yanıtYanıtla
Yok:

Aldığınız milyonlarca para yeter size

23
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

Bu programda birbirinden güzelim yarışmacı kızlar. . Güzeller Taa ki ağızlarını açıncaya kadar. Hadise aynen şöyle. Bu kızlar sürekli bir hırs, rekabet ve birbirleri ile kavga dövüş halinde. Kavga etmek istemeyen edebi ile yarışmak istemeyenleri sözde jüri ''neden hiç konuşmuyorsun?'', ''neden eleştirmiyorsun'', ''kendini üstün mü görüyorsun'' söylemleri ile ya kendileri ya da diğer yarışmacılar vasıtası ile kavganın içine çekiyorlar. Aynı jüri kavgalardan şikayet ediyor, rol kesiyor bi süre sonra.

22
2
yanıtYanıtla
nida:

aman alllahım ne yaparız acaba dayanamam yokluğuna

17
0
yanıtYanıtla
cem tuna:

Kadınların giyim konusunda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi güzel bir şey. Buna kimsenin itirazı olmaz. Zaten genelde kadın izleyicinin TV izlediği saatlerde her kanalda benzer programlar var. Ancak Reyting Kaygısı ve Tamahkarlık işin içine girince zıvanadan çıkıyor programlar. Sadece kadına yönelik programlarda değil her programda böyle. Acun çok tamahkar kanalının reklam politika ve zamanlamalarından da belli. . TV Seyircisine ve Halk''a hiç saygı yok varsa yoksa daha çok para. . .

13
1
yanıtYanıtla
JjMobil-IOS:

Cok iyi olmus yerinde bi karar

13
0
yanıtYanıtla
geç artıkMobil-ANDROID:

nur yerlitaş'ı fransa ve italya' ya eğitime yollamak lazım.Çıkıp modacıyım demesin, kim tanıyor seni? Ancak tv lerde car car konuş sen.

11
1
yanıtYanıtla
dilek:

daha neler kadın yıllarca ünlüleri giydirdi tanımayan yok!sen belli varoş kesimsin yada haber izlemiyorsun!

yanıt2
yanıt3
Orhan Güven:

İnanmıyorum dünyanın sonu gelmiş

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title