Haberler

İstanbul Yepyeni Ve Alternatif Bir Eğlence Mekanı Kazandı

Güncelleme:

Golden Chef Restaurant'ın işletmeciliğine soyunan Erol Koçan, yapımcılığın yanı sıra eğlence sektörüne farklı bir soluk kazandırmak için kolları sıvadığını söyledi.

TED Golden Chef'te ki canlı müzik performanslarının ilkinde, müzik ve stand up'ı birbiriyle buluşturarak fark yaratan bir gösteriyi izleyicilerine sunan Ömür Gedik- Cem Özer ikilisi sahne aldılar.

Erol Koçan; "İstanbul gecelerine yeni bir soluk ve alternatif bir mekan kazandırmak için kolları sıvadık. Kaliteyi, eğlenceyi, kıpır kıpır canlı bir mekanda bir arada sunacağız. Canlı müzik performanslarını, sanatçı ve dinleyici açısından daha keyifli bir hale getirmeyi, sevilen sanatçıları, dinleyicisi ile buluşturmayı hedefliyoruz." Dedi.

Ömür Gedik- Cem Özer ikilisinin sahne aldığı mekanın ilk gecesine Erol Koçan'ın sanatçı-Oyuncu dostları Engin Çağlar, Bahar Öztan, Teoman Ayık, Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Şarkıcı Alican Atalay'ın yanısıra, iş dünyasından ANSPORT Lojistik Başkanı Abdullah Yüksel, genel müdürü Sezen Çalışkan Toran, AKBRELLA firma sahibi Mine Aktaş ve bir çok tanınmış sima katılarak destek verdiler.

2010 yılından bu yana ÖNDERLER GRUP tarafından işletilen TED Golden Chef restaurant'ın genel müdürü Mustafa Önder ise hem kışlık hem de yazlık olan ve 500 kişi kapasiteli mekanın Lezzet konusundaki tecrübe ve kalitesinin, Erol Koçan'ın yaratıcı fikirleri ve başarılı programlarıyla bir araya gelmesiyle İstanbul'un vazgeçilmez bir eğlence mekanı kazandığına inandığını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Ömür Gedik Cem Özer İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title