Haberler

İstanbul Bu Yaz Konsere Doyacak

Güncelleme:

Rihanna, Sigur Ros, The National, Prodigy, Placebo, Snoop Dog, Iron Maiden gibi birçok efsane isim İstanbul'a geliyor.

Vodafone Istanbul Calling kapsamında Rihanna, Sigur Ros, The National, Prodigy, Placebo, Snoop Dog, Iron Maiden gibi birçok efsane isim İstanbul'a geliyor.

Pozitif Organizasyonun düzenlediği ve tüm bir yaz boyunca İstanbul'a yayılacak Vodafone Istanbul Calling ile ilgili bilgilendirme bugün basın toplantısıyla yapıldı. Açıklamaya göre 1 Mayıs-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, İstanbullu müzikseverleri müziğe ve eğlenceye doyuracak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, yaptığı açıklamada İstanbul'un çok önemli bir marka olduğunu ve bu dünya markasını geliştirmek için sponsorluklarla yatırımlara devam edeceklerini vurguladı. BJK İnönü Stadyumu Babylon, Babylon Lounge, Pera Müzesi, Salon İKSV, Milk Gallery, SAE, Parkorman, Maçka Parkı, Göztepe Parkı etkinlikler için kullanılacak. Vodafone İstanbul Calling'in bu yıl ki en önemli ismi BJK İnönü Stadı'nda vereceği konserle izleyicileri büyüleyecek Rihanna olacak. Etkinlik ve Konser programı şu şekilde olacak:

30 Mayıs: Rihanna

7 Haziran: Tiesto

23 Haziran'da The National

29 Haziran: The Prodigy, Basement Jaxx ve Jaguar Skills

30 Haziran'da Thirty Seconds to Mars

2 Temmuz'da Sigur Ros

7 Temmuz: Snoop Dogg, Cee-Lo Green ve Nas

21 Temmuz'da Kesha

26 Temmuz: Iron Maiden, Anthrax ve Voodoo Six

Son olarak ağustos ayı içerisinde Placebo konseri gerçekleşecek.

OSS (TT) - İstanbul / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

1 Mayıs Placebo Rihanna Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title