Haberler

İngiliz Şarkıcı Melanie Brown: Eşim Dadıyı Hamile Bıraktı, Üçlü İlişkiye Zorladı

Güncelleme:

Eşiyle geçtiğimiz aylarda boşanan ünlü şarkıcı Melanie Brown'un mahkeme ifadelerinde, eşinin kendisini başka bir kadınla ilişkiye zorladığı ve eşinin dadısıyla ilişkisi olduğu yer aldı.

İngiliz oyuncu ve Spice Girls'ün Mel B. lakabıyla bilinen 41 yaşındaki üyesi Melanie Brown, 10 yıllık eşi Stephen Belafonte ile geçtiğimiz ay boşandı. Boşanma davasında Melanie Brown'un eşi hakkındaki sarsıcı iddiaları basına sızdı.

İLİŞKİ SIRASINDA KAYDA ALMIŞ

Daily Mail'in haberine göre Melanie Brown, eşinin cinsel ilişki sırasında kendisini kayda aldığını, daha sonra toplu cinsel ilişkiyi kabul etmesi için kayıtlarla tehdit edildiğini öne sürdü.


DADIYI HAMİLE BIRAKTI, KÜRTAJ İÇİN 300 BİN DOLAR ÖDEDİ

Melanie Brown'un bir diğer iddiasına göre eşi Stephan Belafonte, 3 çocuklarına bakan dadıyı hamile bıraktı. Skandalın ortaya çıkmasıyla karısına üçünün yeni doğacak bebekle beraber yaşamasını önerdi. Daha sonradan dadıya kürtaj yapması için 300 bin dolar para ödedi.


BELGELER HER ŞEYİ İSPATLIYOR

Mahkemedeki belgelerde Melania Brown, eşinin kendisini başka bir kadınla birlikte cinsel ilişkiye zorladığı resmen belirtildi.


Daha önceden eşinin şiddetine maruz kaldığını fotoğraflarla sosyal medyaya duyuran Melanie Brown'ın iddiaları eşi tarafından yalanlanmıştı. Mahkemede şiddetin belgesi niteliğindeki fotoğraflar da sunuldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Stephen Belafonte Daily Mail Girls Mel B Cinsellik Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title