Haberler

İlhan Şeşen'e Uykudayken Dehşeti Yaşatan Hırsızlar Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da aralarında şarkıcı İlhan Şeşen'in evinin de olduğu birçok adresi soyan 4 kişilik hırsızlık çetesi çökertildi. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

İstanbul Anadolu Yakası'nı mesken tutan hırsızlık çetesi 12 Mart'ta sabaha karşı ünlü şarkıcı ve oyuncu İlhan Şeşen'in Kadıköy'deki evine girdi. Kapıyı kart yöntemiyle açan hırsızlar evde bulunan elektronik eşyaları çaldıktan sonra kaçtı.

İlhan Şeşen'e Uykudayken Dehşeti Yaşatan Hırsızlar Yakalandı

POLİSE İHBARDA BULUNDU

Sabah uyandığında cep telefonu ve bazı elektronik eşyalarının çalındığını gören, İlhan Şeşen polise ihbarda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan titiz incelemeler sonucu hırsızların kimliklerini belirleyen ekipler takip başlattı. Sürdürülen takipler sonucu adresleri belirlenen Metin K., Efrahim G., Süleyman B. ve Abdülkadir Ç. gözaltına alındı.

İlhan Şeşen'e Uykudayken Dehşeti Yaşatan Hırsızlar Yakalandı

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyette yapılan sorgulamalarda şüphelilerin Kadıköy, Maltepe, Şişli, Beşiktaş ve Üsküdar'da 8 adresten hırsızlık yaptıkları belirlendi. Çok sayıda suçtan kaydı olduğu öğrenilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İlhan Şeşen İstanbul Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (8)

Dürbünlü:

en çok üzüldüğüm olay,sogan ve patetes kuyrugunda bayılan fakirlerin durumu.hırsızlardan ricam aslaa hırsızlık yapmasınlar,illa da yapacaklarsa kesinlikle fakirlerin evini soymasınlar,zenginlerin evini soysalar daha iyi olur.

5
0
yanıtYanıtla
Soğan Kuyruğunda Bayılan Adam:

Hocam Allah Razı Olsun Senden.

yanıt4
yanıt0
Yıldıray:

Benim evim soyuldu polis lütfen geldi sonra ne arayan var ne soran. Ünlü olunca bulunur garibanın evi kimin umrunda

4
1
yanıtYanıtla
Tahsin Soylu:

Sorunlarina cozum aramayan kimselerin cani cehenneme.

2
0
yanıtYanıtla
BİLO:

HIRSIZLARI GERİ BIRAKTILARMI BIRAKMADILARMI BENCE BİRDAHA YAPMA DİYİP BIRAKMIŞLARDIRADAM AÇMI GEZSİN , İÇERİDE TUTUNDA KARINLARI DOYSUN BARİ

0
0
yanıtYanıtla
IM:

ASIN

0
0
yanıtYanıtla
bitik adam:

ilhan şeşen bitmiş abi 1 sene öcne muğlaya gelmişti dinlemeye gitmiştim ses bitmiş alkolden

0
0
yanıtYanıtla
deli kıss:

cezalar olmayınca hırsızlık yapanlardada allah korkusu olmayınca daha çok insanların canı yanar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title