Haberler

İhracat Şampiyonu Yeşim Tekstil Çalışanları, Festivalde Stres Attı

Bursa'nın İhracat Şampiyonu Yeşim Tekstil Çalışanları ve Aileleri Düzenlenen Festivalle Stres Attı. As Merkez'deki Gecede Yastık Savaşı, Hızlı Paket Yarışması, Tabu Ekranı ve Tavla Turnuvası Çalışanlara Unutulmaz Anlar Yaşattı. Bin 500 Çalışanın Katıldığı Gecede Fabrikanın 'Enleri' Belli Oldu.

Bursa'nın ihracat şampiyonu Yeşim Tekstil çalışanları ve aileleri düzenlenen festivalle stres attı. As Merkez'deki gecede yastık savaşı, hızlı paket yarışması, tabu ekranı ve tavla turnuvası çalışanlara unutulmaz anlar yaşattı. Bin 500 çalışanın katıldığı gecede fabrikanın 'enleri' belli oldu.

Yeşim Tekstil, çalışanlarının aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirmesi için "Bursa'nın AS'ları Onur Gecesi" kapsamında As Merkez'de 'Yeşim Festivali' düzenledi. Çeşitli yarışma ve gösterilerden oluşan organizasyon, çalışanlar ve aileleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Çalışanları için birçok sosyal aktivite düzenleyen Yeşim Tekstil, bu kez de çalışanlarını ve ailelerini As Merkez'de düzenlenen 'Yeşim Festivali'nde bir araya getirdi. As Merkez'in ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Yeşim'den yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Sönmez Gıda Turizm Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Fahir Çam ile Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur'un yaptığı açılış konuşmaları ile başlayan festival, çalışanlar arasında müthiş bir sinerji meydana getirdi.

Yeşim Tekstil kreşinin 6 yaş grubu mezunları sevimli gösterilerle geceye renk katarken, son altı ayda emekli olup kurumdan ayrılanlar için özel bir plaket töreni düzenlendi. Emeklilerin alkışlar arasında dev tören pastasını kestiği gece, tüm davetlilere duygusal anlar yaşattı. Duygu dolu dakikaların ardından, birbirinden renkli ve eğlenceli yarışmalarla organizasyon devam etti. Alışveriş maratonu, karelerde As Merkez, yastık savaşı, tabu ekranı, tavla turnuvası ve hızlı paketler gibi yarışmalara katılan

Yeşimliler, çocukluk günlerine geri dönerek doyasıya eğlendi. Festivale aileleriyle birlikte katılan minikler de animatörler eşliğinde yürütülen etkinliklere katılıp, kendilerine hediye edilen Yeşim balonları ile oynayarak neşeli saatler geçirdi.

Gecenin finalinde ise firma içerisinde yaptırılan ve çalışanlar arasında büyük heyecan meydana getiren "Yeşim'in En'leri" anketinin sonuçları açıklandı. Anket sonuçlarına göre firmanın en yakışıklısı, en güzeli, en yardımseveri, en paniği, en ciddisi, en karizmatiği, en yufka yüreklisi, en aktifi, en kibarı, en sportifi, en iyimseri, en güler yüzlüsü, en güzel kahkaha atanı, en güzel seslisi, en esprilisi, en sempatiği, en fanatiği ve en güçlüsü seçilen çalışanlara, madalyaları takdim edildi.

Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur ise çalışanların sosyal yaşamlarına katkı sağlamak için her zaman çeşitli etkinliklere imza attıklarını belirterek, 'Yeşim Festivali' ile çalışanlara ve ailelerine farklı ve keyifli bir akşam yaşatmayı hedeflediklerini söyledi. Cesur, festivale her iki vardiyadaki çalışanların katılabilmesi için aynı etkinliğin önümüzdeki hafta yine As Merkez'de tekrarlanacağını belirtti.

(İHS-İHS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title