Haberler

İçerde Dizi Ekibi Yeni Yıl Dileklerini Paylaştı

Güncelleme:

Show TV'nin yılın en çok izlenen dizilerinden olan İçerde'nin oyuncuları kamera karşısına geçerek yeni yıl dileklerini iletti.

2016 yılında 15 bölüm yayınlanmasına rağmen kısa sürede sevilen İçerde dizisi, yeni sezona da iddialı geliyor. Dizi oyuncuları çekimlerin tam hız devam ettiği şu günlerde, yeni yıl dileklerini paylaşmayı esirgemedi.

KEBAPÇI CELAL: BARIŞ İÇİNDE BİR YIL OLSUN

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral gibi isimlerin paylaştığı dizinin oyuncuları yeni yıl için kameralar karşısına geçti. Dizinin en akılda kalıcı karakterlerinden olan Kebapçı Celal'e hayat veren Çetin Tekindor, "Bizi yalnız bırakmayın. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hepsinden önemlisi de barış içinde bir yıl olsun hepimiz için" ifadelerini kullandı.

İçerde dizisinde Sarp, Mert, Eylem, Melek ve Coşkun karakterlerini canlandıran oyuncular da yeni yıl mesajlarını iletti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aras Bulut İynemli Mustafa Uğurlu Çağatay Ulusoy Çetin Tekindor Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title