Haberler

İbrahim Tatlıses, Selin Yeninci hayranı çıktı!

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci'nin oyunculuğuna hayran kalan İbrahim Tatlıses, güzel oyuncuya sosyal medya hesabından övgü yağdırdı. İşte detaylar...

Tatlıses, Selin Yeninci hakkında twitter'da şunları yazdı: 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si, sen ne beter oyuncuymuşsun be kardeşim. Maşallah. Yeminle alkışlıyorum."

Tatlıses'in bu mesajına beğeni yağdı.

SELİN YENİNCİ KİMDİR?

Selin Yeninci 16 Ocak 1988 tarihinde İzmir'de doğdu. Altı yaşında TRT İzmir Radyosu'na giren oyuncu 12 yıl boyunca TRT'nin birçok çocuk programında sunuculuk ve seslendirme çalışmalarında yer aldı. TRT'de sunuculuğa başladığı yıl aynı zamanda Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'na girerek 2003 yılına kadar çocuk ve yetişkin oyunlarında oynadı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Üniversitede okurken Haluk Bilginer'in Oyun Atölyesi'nde sahnelediği Don Juan oyunundaki rolüyle 2011'de Sadri Alışık 'Kadın Komedi Müzikal Oyuncusu' ödülüne aday oldu. 2013-2018 arasında oynadığı ve oyunculuk dersleri verdiği İstanbul Halk Tiyatrosu'nun 'Bezirgan' ve 'Alevli Günler' oyunlarıyla 50'yi aşkın şehirde turne yaptı. Sinema kariyeri 2014'te Nesimi Yetik'in 'Toz Ruhu' filmiyle başladı.

Ercan Kesal'ın 'Nasipse Adayız' ve Emin Alper'in 'Balkaya' filmlerinde rol aldı. Televizyonda bir çok dizide yer alan oyuncu 2018'den beri 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde Saniye karakterine hayat veriyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Çukurova Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title