Haberler

İBB Sözcüsü Murat Ongun, verdiği yanıtla metro paylaşımı yapan Demet Akalın'ı rezil etti

Güncelleme:

İBB Sözcüsü Murat Ongun, metrodaki kalabalığa dikkat çekmek isteyen Demet Akalın'ın paylaşımının altına yaptığı yorumda "Kullandığınız fotoğraf İstanbul'dan değil Madrid'den" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından metrolardaki kalabalığa dikkat çekmek isteyen Demet Akalın, bir fotoğraf paylaşarak "Söylenecek çok şey var... Metrolar, otobüsler, uçaklar hınca hınç... Nereye kadar devam edecek?" notunu düştü.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, verdiği yanıtla metro paylaşımı yapan Demet Akalın'ı rezil etti

"FOTOĞRAF İSTANBUL'DAN DEĞİL MADRİD'DEN"

Kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni alan fotoğrafa İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun da tepkisiz kalamadı. Kısa zamanda tüm sektörlerin normale dönmesi temennisinde bulunan Ongun, şöyle devam etti: "Ancak, bu arzunuzu vurgulamak için kullandığınız fotoğraf İstanbul'dan değil Madrid'den, bilginize."

İBB Sözcüsü Murat Ongun, verdiği yanıtla metro paylaşımı yapan Demet Akalın'ı rezil etti

YORUM BOMBARDIMANINA TUTULDU

Murat Ongun'un Demet Akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar; "Vurdu ve gol oldu. Nişantası metrosu yoktur Osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. Ara sıra binin derim", "İnsan toplu taşıma kullanmayınca bilememesi normal", "Resmin İstanbul'a ait olmamasından ziyade yazdığı tek kelimenin doğru yazılması beni şaşırttı", "S400'ler ne zaman geldi de füze fırlatıyorsunuz acaba Murat bey."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Demet Akalın Murat Ongun İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500

Yorumlar (195)

FİLİZ ÖZKAN:

İSTANBUL 10 SENE GERİYE GİTTİ DÜZENLİ BİR SİSTEMİ BİLE GÖTÜREMİYORLAR HAZIR KURULU SİSTEMİ BİLE ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR

16
62
yanıtYanıtla
SN.FİLİZ ÖZKAN'' a TAVSİYE:

İstanbul hiç bir yere gitmedi olduğu yerde duruyor ve çok güzel yönetiliyor son 20 yıldan beri ilk kez güzide şehrimizde yaşamaktan bu kadar haz alıyorum sen bence git başka yerde yaşa daha mutlu olabilirsin mesela pakistan''dan islamabat , karaçi veya somali islam cumhuriyetinden enderkasım , carü olabilir yada dur dur bak yemen''deki El-Mukelle tam senin mutlu olabileceğin yer. . . . . (not: senin kimliğine baksam kesin doğum yeri İstanbul dışıdır şehirler arası vize uygulaması şart)

yanıt23
yanıt12
SMMM:

TAVSİYECİ ARKADAŞ, NE BOŞ YAPMIŞSIN BE. HEPİNİZDE AYNI KAFA, NASIL ULAŞIYOSUNUZ BU KAFAYA MERAK EDİYORUM. AYNI CÜMLEYİ AYNI HOCA EZBERLETMİŞ HEPİNİZE, HEP AYNI TERANE. VE SEN 20 YILDIR NEDEN KENDİNE YAŞAYACAK YER BULMADIN? BOŞ YAPMA.

yanıt0
yanıt1
Vatandas:

On sene önce bir kesim ilerlemişti şimdide diyer kesim ilerlemiş yerinde sayan dürüst ve doğru vatandaşlardır.

yanıt0
yanıt0
Volkan:

Bu kadın nasıl para kazanıyor hayret vallahi. Ne aklı var ne bilgisi ne de sesi. Bilim adamlarının bu konuya eğilmesi lazım. Normal bir olay değil bu

74
4
yanıtYanıtla
Samsun:

Demette hukumet yalakasi olmus eyy para neler yaptiritor insanlara

48
12
yanıtYanıtla
Volkan şener:

Asıl rezil sizsiniz

yanıt0
yanıt14
Misafir:

Volkan denen şahıs. İnsanda biraz utanma olur

yanıt0
yanıt0
Kabız memed:

PARA OLAYI , YANİ MENFAATÇILIK KİMYAMIZI BOZDU VESSELAM ..

yanıt1
yanıt0
Seren canj:

Ne rezillik gördün de hemen hakaret edersiniz

yanıt3
yanıt1
Tüm 195 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title