Haberler

Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı! Vasiyeti yerine getirilmedi

Güncelleme:

Kemik iliği kanseri nedeniyle 58 yaşında vefat eden sanatçı Hüner Coşkuner'in cenazesi Şakirin Cami'inde kılınan namaz sonrası, toprağa verilmek üzere Karacaahmet Mezarlığına götürüldü. Kardeşinin küpeleriyle gömülmek istemesiyle ilgili konuşan abla, bu vasiyetin dinen uygun olmadığı için yerine getirilmediğini söyledi.

Hüner Coşkuner'in cenaze namazı cami avlusunda toplanan başta ailesi olmak üzere çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılındı. Coşkuner'in sevenleri cami avlusunu doldurdu. Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ses sanatçısı Hüner Coşkuner'in küpeleriyle gömülmek istediği iddialarına ilişkin olarak cenaze namazı öncesi Hüner'in ablası Deniz Coşkuner açıklama yaptı.

"BİZ DİNİNİ, KÜLTÜRÜNÜ BİLEN BİR AİLEYİZ"

Hüner Coşkuner'in yıllar önce konuk olduğu yayında küpeleriyle gömülmek istemesiyle ilgili konuşan abla Coşkuner, "Acımız çok büyük, çok derin. Ben onun ablasıyım. Onu dünyadan kıskanırdım. Küpe konusunda şunları söyleyeyim. Hünel Coşkuner aksesuara çok meraklı bir insandı. Annemin namaz tespihindeki boncukları küpe yapıp kulaklarına asardı. 'Beni aksesuarlarımla gömün' kelimesi aksesuarlarını çok sevdiğini belli etmek için söylediği bir cümleydi. Lütfen bunu yanlış yerlere çekmeyin. Biz dinini, kültürünü bilen bir aileyiz. Zaten küpeyle gömülme gibi bir şey yoktur. Bunu herkes bilir" diye konuştu.

Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı

KARDEŞİ ELLERİNDE VEFAT ETTİ

Kardeşinin ellerinde vefat ettiğini belirten Abla Coşkuner, "Vefat etmeden önce, kendisine bana vereceğin bir sır var mı kardeşim diye sordum. Kendisi de herkese hakkını helal ettiğini söyledi. Sonrasında yeniden iyileşip ayağa kalkacağını söyledi. Rabbim sevdiğini yanına alırmış. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı

Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı

Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı

Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı

Hüner Coşkuner son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Hüner Coşkuner Haberler

500

Yorumlar (40)

xmen:

Ulan size ne, dinen uygun değilmiş buna sen mi karar veriyorsun. Nasıl isterse öyle gömülür andavallar

8
30
yanıtYanıtla
SÜMSÜKLÜ:

küpeyle gömülse ne olur dinden mı çıkar ölmüş la kadın. Türbe yapmak günah değil de küpe mı günah

7
25
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ne güzel söyledin bak; kadın ölmüş ne işi var küpeyle, arkadaşlar öldükten sonra saraylar sizinle gömülse ne fayda !!!

yanıt8
yanıt1
He he:

Yahu Peygamberimiz bile gömülürken hiç birşey gmtürememiş neyin kafasındasın sen mantığını yesinler.Dinimizce ölüler kefenleri dışında bişeyle gömülemez.Türbe mevzusuna gelince türbeler önceden evliyaların enbiyaların yerleri belli olsun ve yaşanmışlığı anlatılsın diye yaptırılırmış.Bakmayın bizim millet sapıttı gidip mum yakıyolar çaput baglıyolar ondan bişey isyolar onların sucu yok suç bizde

yanıt10
yanıt2
zeynep:

İstegine saygı duyulmalıydı, cok olmayacak birsey istememis. Lady diana da yüzügüyle gömülmüştü

yanıt3
yanıt7
zzz:

3 sebep var küpe ile gömülememe için 1- Dince yasak2- Hırsızları teşvik eder mezarında rahatsız edilebilir. 3- Ölmüş artık ne yapacak küpeyi4- Böyle düşünmemişlerdir ama küpeyle gömerlerse küpeyi satamazlar veya hatıra olarak saklayamazlar .

yanıt2
yanıt1
Akıl dağıtılırken şemsiye mi tuttun:

Ya peki hırsızlar altın için mezarı soyarsa zaten tarihi mezarlıkları soyuyolar o yüzden küpeyle gömülmemesi daha iyi olmuş azcık mantık lütfen sevgili sümsüklü

yanıt1
yanıt1
Allah bilir amma:

Arkadaşlar ölüm zordur imkan olsa ölene sorsak giden bir şekilde gidiyor ne götürdüğümüze bakalım insan oğlu dünyadan bir parça görtüremiyor işte ona göre yaşamak gerekir

17
1
yanıtYanıtla
Faruk yavuz:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

16
1
yanıtYanıtla
Bilgewa:

Türk Sanat Müziğini bana sevdiren kadın. Nurlar içinde uyu...

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title