Haberler

Hüner Coşkuner'ın son isteği yürek burktu! Ablası boğazı düğümlenerek anlattı

Güncelleme:

Kanserle mücadelesine tedavi gördüğü hastanede yenik düşen Hüner Coşkuner'in, ölmeden önceki son isteği ortaya çıktı. Kardeşinin vefatı sonrası açıklama yapan abla, "Bir gün evvel konuştum. Bana pilav yap gel dedi" diye konuştu.

Kanserle mücadelesine yenik düşen Türk Sanat müziği sanatçısı Hüner Coşkuner'in ablası, Uçankuş TV'de katıldığı programda, sanatçının ölmeden önceki son isteği ve hastalığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hastane bahçesinden programa katılan abla Coşkuner, " Türkiye'nin başı sağ olsun. Kardeşimi kaybettim, evladımı kaybettim. Onu ben uçan rüzgardan koruyan ablaydım. Şoktayım, o cennete gitti." dedi.

Hüner Coşkuner'ın son isteği yürek burktu! Ablası boğazı düğümlenerek anlattı

SON ARZUSU PİLAV YEMEKTİ

Kardeşinin dün sabah 5'te entübe olduğunu anlatan Coşkuner'in ablası, "Bir gün evvel konuştum. Bana yemek vermiyorlar dedi. Pilav yap bana gel dedi. Hakkını helal et ablam, bana çok baktın dedi. Helalleştik, bize onun hiç yüklüğü olmadı. O hayatımdaki tanıdığım hanımefendinin ta kendisiydi." diye konuştu.

"HASTALIĞINI BASINDAN SAKLADI"

Ünlü sanatçının 10 aydır kanserle mücadele ettiğini kaydeden abla, şunları söyledi: "Hastalığı aniden çıktı. Yeni bir kaset çıkarması için evde stüdyo kurduk. Çekimleri yapıldıktan sonra ağrım var dedi. Hastaneye gittik, safra kesesi ameliyatı oldu fakat kendisine gelemedi. Türkiye'nin en büyük doktorları ameliyatını yaptı, sırtındaki kitleleri aldılar. Hastalığını basından, akrabalarından sakladı. Ancak yarım saat evvel canını teslim etti. Kedileri vardı, bakıma muhtaç yaşlıları, kanser hastaları vardı. Bunlara bakılması vasiyetiydi."

Hüner Coşkuner'ın son isteği yürek burktu! Ablası boğazı düğümlenerek anlattı

Hüner Coşkuner'ın son isteği yürek burktu! Ablası boğazı düğümlenerek anlattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hüner Coşkuner Türkiye Haberler

500

Yorumlar (116)

yusuf:

Demek cennete gitti öylemi gittiği yeri sizin gibi imansızlar bir görse sabah akşam halinize ağlar secdeler kalkmaz Allah''a yakarışla geçerdi kalan ömrünüz sizler zavallısınız günaha batmış cehennemin gerçek sahipleriniz. “Yoksa kötülükleri işleyip duranlar, kendilerini iman edip sâlih ameller yapanlarla bir tutacağımızı mı sanıyorlar? Hayatları, ölümleri ve ölümden sonraki durumları aynı olacak, öyle mi? Ne kötü hüküm veriyorlar!” (Câsiye 45/21)

15
79
yanıtYanıtla
Aydns:

Sehadet getirmelisin bence tanımadığın insanlara imansız deyince ne oluyorsun bir araştır istersen dinden anlamadığın belli ki kendini de söylemlerinle dinden çıkarmışsın dini bilmek orda burda ayet paylaşmak değildir önce dinin kurallarını öğren ondan sonra ahkam kes

yanıt36
yanıt2
Mert:

Kardeş bir müslümana yakışmıyacak bir davranış bu, RABBİM RAHMET ETSİN MERHUME YEDE BİZEDE YOKSA HEPİMİZİN İŞİ ZOR.

yanıt25
yanıt0
Neredesin:

Yusuf akıl hastanesinden kacmissin oğlum geri dön hemen.

yanıt17
yanıt2
Fatma:

Sen bu insanı tanıyor musun tesadüfen gördüm ben çok iyi tanıyorum dünya iyisi bir insandı herkese yardım ederdi inan o cennete gideceksen cehenneme

yanıt17
yanıt0
006:

Allah bagislayanlarin en hayırlısıdır arkadaşım, senin gibi ayeti kerime bilen bir insana bu tarz bir yorum yakışmamış

yanıt21
yanıt1
Haydar:

Kafandaki örümcek ağlarını temizlesene önce.

yanıt12
yanıt2
Öykü:

YUSUFÇUK. Ben geri zekalıyım diye ilan vermişsin yobazcık zat

yanıt24
yanıt1
gıcık:

yargılama hakkını kimden aldın sen. Öyle Ayet yazmakla olmaz bu işler.

yanıt18
yanıt2
FALAN FİLAN:

Yusuf kardeş , Bu hanımın günahını gördün eminsin . Peki affedilmediğine nasıl eminsin ? Allah katına mı çıktın? Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun. İmansız olduğunu nerden biliyorsun. Salih müslümanlar senin yaptığın bu konuşmayı asla yapmazlar. Birde Tertemiz ayet-i Kerim-i yazarak had bildiriyorsun. çok mu müslüman oldun şimdi ? cennete ilk sen gideceksin. aferim sana. Şimdi o ölmüş kadından nasıl helallik alacağını düşün bakalım.

yanıt28
yanıt0
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title