Haberler

    Hülya Avşar Beşiktaş için verdiği bağış sözünü tuttu

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş için düzenlenen Bırakmam Seni kampanyasına katılan Hülya Avşar, sözünü yerine getirerek 50 bin TL bağışladı. Dekontun fotoğrafını paylaşan şarkıcı, verilen sözlerin tutulması için çağrıda bulundu.

    Beşiktaş Kulübü'nün başlattığı 'Bırakmam Seni' kampanyası için Vodafone Park'ta düzenlenen ve Kanal D'den canlı yayınlanan destek gecesinde siyah beyazlılar 150 milyon TL bağış topladı. Gecede bağış yapanların arasında yer alan Hülya Avşar, bağış sözünü yerini getirdi.

    "DİĞER VERİLEN SÖZLERİ BEKLİYORUZ"

    Bağış ve SMS'lerle yaklaşık 150 milyon TL toplandığı açıklanmıştı. Şimdiye kadar toplam bağıştan sadece 10 milyon TL bankaya yatırıldığını öğrenen Hülya Avşar ise sözünü tuttu. Avşar, 50 bin TL'lik bağışının dekontunu sosyal medyadan şu notla paylaştı: "Diğer verilen sözleri de bekliyoruz."

    Hülya Avşar Beşiktaş için verdiği bağış sözünü tuttu

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Hülya Avşar SMS Haberler

    Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

    Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

    Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

    Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

    Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

    Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

    Bakmadan Geçme

    İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI! Toki'nin başvuru şartları neler?
    Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

    Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

    500

    Yorumlar (43)

    S.S:

    KONU FUTBOL OLUNCA BİR GECEDE MİLYONLAR TOPLANIYOR DEĞİŞEN YİNE BİRŞEY YOK . . . HEY ÜNLÜLER BİR ARAYA GELİN HASTA VE YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLAR İÇİN PARA TOPLAYIN.

    18
    0
    yanıtYanıtla
    meczup:

    hülya avşara yaptığı bağış için çok teşekür ederim sporcuların ve yöneticilerin lüks cipleri için yakıt parası kalmamıştı bayağı makbule geçti

    17
    1
    yanıtYanıtla
    sade taraftar:

    bir futbolcunun bir gecelik eğlence parası.

    16
    0
    yanıtYanıtla
    kaya:

    bağış yaptığınız yere bak bide yaptığı güzel gibi seviniyorlar. ülkemizde o kadar aç işsiz ekmek parası bulamayan insan varki böyle insanları belirleyip yardım edecekleri yerine gereksiz yerlere yardımda bulunuyorlar adınada bağış koymuşlar. . bunun adı bağış değil iyi düşününnn. yazıklar olsunnnn.

    15
    0
    yanıtYanıtla
    Osman:

    Bu kadın iyi degil gerçekten..

    13
    1
    yanıtYanıtla
    Yolcu:

    Zengin zengine yardım eder olmuş.

    14
    0
    yanıtYanıtla
    Xyz:

    İşine ferrariyle gidenler, işine otobüsle gidenlerden para dileniyor,böylesi dünyanın başka hiçbir ülkesinde yoktur.

    14
    0
    yanıtYanıtla
    COŞKUN ÇAKIROĞLU:

    Ulan sinirlerim tepeme çıkıyor gösteriş budalaları gevşekler ayrıca takımlara bağış yapmak nedir lan milyon euroları çatır çatır mankenlerle spor arabalarına harcamasalar bize ne gereksiz salakça transferler yapmasalar

    14
    0
    yanıtYanıtla
    Paladayı:

    MERHABA TATLIM

    yanıt1
    yanıt3
    HAHAHA HAHOHE:

    Vallaha kardeşim senin kocaman burnuna bir osursa kaçacak delik ararsın be sığırcık

    yanıt2
    yanıt4
    Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title