Haberler

Hollywood Yıldızları Rujlandı

Hollywood'un ünlü isimleri giysi tasarımının ardından şimdi de kozmetik işine el attı.

GISELE BUNDCHEN

Ünlü manken Gisele Bündchen, ayakkabı ve iç çamaşırı koleksiyonu hazırladıktan sonra şimdi de kozmetik işine el attı. Organik bakım ürünleri üretmek için Sejaa isimli bir şirket kuran Bündchen, kozmetik işine el atmasında tam istediği renk ruju bulamamasının da etkili olduğunu söylüyor.

KATE MOSS

Yıllarca Rimmel firmasının sözcüsü ve yüzü olan Kate Moss, son olarak firmayla özel bir çalışmaya imza attı. Moss'un en çok severek kullandığı ruj renklerinden 'La Moss' isimli bir koleksiyon hazırlayan firma, özellikle parlak kırmızı renkli ruja büyük ilgi olduğunu belirtiyor.

KIM KARDASHIAN

Kardashian ailesinin el atmadığı iş kolu kalmadı. Dash isimli butikleri olan, birçok büyük marka için koleksiyon hazırlayan ve ev tekstiline de el atan Kardashian'lar, son olarak da kozmetik işine el attı. Ailenin özellikle Kim Kardashian'ın makyaj tarzının ve kullandığı ruj renginin çok beğenilmesi nedeniyle böyle bir karar aldığı söyleniyor.

MONICA BELLUCCI

Sinemanın en etkili isimlerinden biri olan Monica Bellucci, tasarımlarını çok beğendiği Dolce & Gabbana markasıyla birlikte özel bir ruj koleksiyonu hazırladı. Kırmızı tonlarında rujlar kullanan Bellucci, bu özel koleksiyonda da özellikle kırmızılara yer verdiklerini söylüyor.

NICKY MINAJ

Çılgın giysi ve sahne kostümleriyle Lady Gaga'nın tahtına aday olarak gösterilen ve pembe renge olan merakıyla büyük ilgi çeken Nicky Minaj, Mac markasıyla özel bir ruj koleksiyonu hazırladı. Koleksiyonda özellikle pembe renkler bulunuyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gisele Bündchen Kim Kardashian Kate Moss Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title