Haberler

Her Zaman Arkasında Durulur İşler Yaptım

Güncelleme:

Son dönemde yer aldığı uluslararası çalışmalarla adından söz ettiren oyuncu Saadet Aksoy, sinemada hep arkasında durabileceği işler yaptığını söylüyor.

Sadece Türkiye'de değil dünyada da oyunculuğu ve güzelliğiyle kendini ispat eden Saadet Aksoy, son olarak başrollerini Penelope Cruz ile paylaştığı 'Sen Dünyaya Gelmeden- Twice Born' ile adından söz ettiriyor. Kısa süre önce Fransız kozmetik devi L'Oreal Paris'in Türkiye'deki güzellik elçisi olan Aksoy, L'Officiel Türkiye'den Neslihan Bulut Yılmaz'ın sorularını yanıtladı:

Kariyerimle ilgili en mutlu olduğum şey, tutarlılık gösteriyor olması. Şu ana kadar sinemada yaptığım bütün işler, sonuna kadar arkasında durabileceğim işler, yönetmenler de sonuna kadar arkasında durabileceğim isimler.

BAŞKA BİR AŞAMA

Benim için; birlikte çalıştığım yönetmene, yaptığı işe ve yapış şekline güveniyor olmak her şeyden önemli. Zaten en baştan bu konuda dikkatli davranıyorsanız; sette de çok çalışmaktan kaçınmayan, risk almaktan korkmayan, her anını oynadığı rolle ve çalıştığı projeyle geçiren bir oyuncu oluyorsunuz.

Bir oyuncu olarak oynadığım her yeni rolün beni başka bir aşamaya taşıması, benim için çok önemli. Yavaş yavaş onu da becermeye başladım diye düşünüyorum.

"BEN OLDUM" DEMEK YANLIŞ!

Oyunculukla kendimi çok iyi ifade edebiliyorum ama kendimi sadece bununla sınırlamam doğru olmaz. Ne yaparsanız yapın, kendinizi istediğiniz gibi yansıtabilmeli ve söylemek istediklerinizi gönül rahatlığıyla ve inandığınız haliyle söyleyebilmelisiniz.

Bence hiçbir meslek dalında, kendinize "Ben oldum artık" diyemezsiniz. Kendi alanında başarılı insanlar hala çabalıyorlardır.

Genelde başarılı olduğunuzda daha çok eleştiriliyorsunuz.

JÜRİ ÜYELİĞİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ

Bu yıl 'İstanbul Film Festivali'nde 'Seyfi Teoman İlk Film Ödülü' jürisindeyim.

Kendimi daha çok bir sinefil olarak görüyorum. Jüride yer almak o yönümü tatmin ediyor, benim için çok önemli.

Jüriyle, sadece sinemaya odaklanarak geçirdiğim 10 günü hiçbir şeye değişmem.

ERKEK ARKADAŞIM YAŞAM KOÇUM!

Erkek arkadaşım, hayatımda yaşam koçluğumu üstlenmiş durumda diyebilirim.

Bakış açısıyla beni her an kendine hayran bırakan, hayatın her alanında birlikte yürümekten keyif aldığım, hem aşık olduğum, hem de en iyi arkadaşım olarak gördüğüm böyle bir yol arkadaşım olduğu için çok şanslıyım.

Dünyanın neresine gidersem gideyim, o yanımdayken kendimi evimde gibi hissediyorum ve bu çok büyük bir lütuf.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Penelope Cruz Saadet Aksoy Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title