Haberler

"Her Ses Bir Nefes" Fotoğraf Sergisi

Güncelleme:

Kadın sorunlarına karşı POLİSAN BOYA ile ünlüler "Her Ses Bir Nefes" fotoğraf sergisinde buluştu!

Polisan Boya'nın katkılarıyla ilk kez gerçekleştirilen, Türkiye'de kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmeyi ve kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlayan "Her Ses Bir Nefes" Fotoğraf Sergisinin açılış kokteyli 7 Mart 2012 Çarşamba günü Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'nde projeye destek veren ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Proje tasarımı ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre'nin üstlendiği "Her Ses Bir Nefes" Fotoğraf Sergisinin açılışına Aslı Omağ, Ayça İnci, Aydan Kaya, Aydilge, Ayşe Ertaş, Ayşen İnci, Birsen Dürülü, Deniz Özerman, Ebru Üstüntaş, Ece Gürsel, Ece Uslu, Elif Güvendik, Goncagül Sunar, Gülcin Santırcıoğlu, Pelin Akil, Sevtap Ünal, Türkü Turan, Yeşim Gül, Yasemin Öztürk, Zeliha Sunal gibi projeye gönülden destek veren isimler katıldı.

Polisan Mor Çatı Sığınma Vakfı'nın Türkiye genelindeki tüm ofislerini boyayacak!

Proje kapsamında Polisan Boya tarafından Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı'nın Dayanışma Merkezi Ofisi ve Kadın ığınak'larının yenilenme çalışması ve tadilatı yapılacak.

Kısa sürede ilgi gören www.facebook.com/polisanhomecosmetics facebook sayfasından başlatılan destek kampanyası ile fotoğraf ile Mor Çatı Sığınağı Vakfına daha fazla katkı sağlanacak.

"Her Ses Bir Nefes" adlı sosyal sorumluluk projesi, mesleklerinde başarıları ve güçlü duruşlarıyla takdir kazanmış 58 ünlü kadını bir araya getirdi. 58 sanatçı iki farklı konsept için poz verdi. İlk konseptte yüzlerini stretch filmle kapatan sanatçılar susturulmuş ve sindirilmiş kadınları simgelerken ikinci konseptte sessiz çığlıklarıyla tek nefes oldular. Çarpıcı pozlar veren ünlüler toplumsal cinsiyet eşitsizliği, çocuk gelinler, eğitim eksikliği, sağlık sorunları, taciz, aile içi şiddet, ekonomik bağımlılık gibi konulardaki cesur sosyal mesajları ile destekledi.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu(UNFPA) Türkiye Temsiciliğinin teknik destek verdiği projenin fotoğrafları Serhat Hayri (Studio Plus) ve Tayfun Çetinkaya (Bird Office) tarafından çekildi.

Proje kapsamında fotoğraf sergisi 8 - 30 Mart tarihleri arasında üç şehir ve dört farklı noktada Rönesans Alışveriş Merkezleri'nde İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, İstanbul Optimum Outlet, Ankara Optimum Outlet ve Adana

Optimum Outlet'te ziyaretçileri ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Aslı Omağ Türkiye Polisan Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title