Haberler

Hepsinin İkizi Var

Güncelleme:

Daha sakin bir hayatı tercih eden bu kardeşler, magazin basınından uzak durmaya özen gösteriyor.

Şov dünyasındaki birçok ünlü ismin ikiz kardeşi var. Daha sakin bir hayatı tercih eden bu kardeşler, magazin basınından uzak durmaya özen gösteriyor

GISELE & PATRICIA

Podyumların gelmiş geçmiş en çok kazanan mankeni olan Gisele Bündchen'in de bir ikizi var. Kardeşinden "Aramızda güzel olan Patricia'dır" diye bahseden Gisele Bündchen, tüm menajerlik işlerini ikizine emanet etmiş.

SCARLET & HUNTER

Güzel oyuncu Scarlett Johansson'ın ikiz bir erkek kardeşi var. Hunter Johansson, siyasetle ilgileniyor ve Demokratlar'ın parlayan yıldızları arasında yer alıyor.

ASHTON & MICHAEL

Yakışıklı oyuncu Ashton Kutcher'ın ikizi Michael; vücut hareketlerini ve kasların uyumlu kullanımını engelleyen serebral palsi bozukluğuyla dünyaya gelmiş. Iowa'da yaşayan ve emeklilik sigortası satarak hayatını kazanan Michael'ın yasal koruyucusu ise kardeşi Ashton.

SAMANTHA & CHARLOTTE

Ünlü DJ ve müzik yapımcısı Samantha Ronson, tüm dünyada tanınan bir isim. 1993 doğumlu Ronson'ın ikizi Charlotte ise, kardeşinin şöhrete kavuşmasından sonra moda tasarımı yapmaya başladı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Scarlett Johansson Gisele Bündchen Charlotte Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title