Haberler

    Hepgül Özdemiroğlu: Albüm Atilla'ya kavuşmak gibi

    ATTİLA Özdemiroğlu, "Firuze", "Dünya Dönüyor", "Unutama Beni" ve "Arkadaş" gibi unutulmaz eserlerini ünlü isimlerin seslendireceği proje albümü için 2016 yılında sözleşme yapmış, ancak imza atıldıktan 5 gün sonra yaşamını yitirmişti.

    ATTİLA Özdemiroğlu, "Firuze", "Dünya Dönüyor", "Unutama Beni" ve "Arkadaş" gibi unutulmaz eserlerini ünlü isimlerin seslendireceği proje albümü için 2016 yılında sözleşme yapmış, ancak imza atıldıktan 5 gün sonra yaşamını yitirmişti. Sanatçının eşi Hepgül Özdemiroğlu, o projenin hayata geçirilmesi için kolları sıvadı ve albümün hazırlıklarına yeniden başlandı. Hepgül Özdemiroğlu, "Attila ölmeden 5 gün önce sözleşmeyi imzalamıştı. Kaybedince elimiz albümü yapmaya gitmedi, o kuvveti bulamadık. Ama şimdi çıkarmaya hazırlanıyoruz. Çok heyecanlıyız, çok uğraştık. Bu albüm ona yeniden kavuşmak gibi" dedi.

    ŞARKI SEÇİMİNDE ÖZGÜR BIRAKTIK

    Albümde 28 sanatçının yer alacağını ve hepsinin şarkı seçiminde özgür bırakıldıklarını belirten Özdemiroğlu, şöyle konuştu: "Her sanatçı okuyacağı şarkıyı kendi seçti. Attila'nın isteği de buydu. 'Şarkıcı kendini nasıl hissediyorsa öyle çalışsın' diyordu. Hepsi kendi aranjörüyle çalıştı." Sezen Aksu, Işın Karaca, Zeynep Casalini, Mehmet Erdem, Nükhet Duru, Ayşegül Aldinç, Teoman, Kenan Doğulu, Ceylan Ertem ve Niran Ünsal'ın yanı sıra Atilla Özdemiroğlu'nun müzisyen kızı Lara Özdemiroğlu'nun seslendirdiği şarkıların yer alacağı albümün mart ayında yayınlanması planlanıyor.

    HANGİ ŞARKIYI KİM OKUYOR

    Sezen Aksu: Bir Vurgun Bu Sevda

    Nükhet Duru: Kalbim Ege'de Kaldı

    Teoman: Firuze

    Kenan Doğulu: Rakkas

    Işın Karaca: Petrol

    Cem Adrian&Lara Özdemiroğlu: Yara

    Ayşegül Aldinç: Lunapark

    Gripin: Yeter

    Mehmet Erdem: Çok Eskiden

    Ajda projeden çekildi

    Albümde Ajda Pekkan da yer alacaktı, ancak Süperstar projeden çekildi. Hepgül Özdemiroğlu, sanatçının bu kararıyla ilgili sorulara şöyle yanıt verdi:

    "Benim net bir bilgim yok. Samsun Demir beni arayıp Ajda Hanım'ın albümde yer alamayacağını iletti. Biz olmasını çok isterdik, fakat bize gelen bilgi bu şekilde."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title