Haberler

    Hayat Bilgisi'ndeki Pikaçu rolüyle ünlenen Kerem Kupacı yurt dışına yerleşti

    Güncelleme:

    Hayat Bilgisi dizisindeki 'Pikaçu Kerem' rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı, Türkiye'den ayrılarak yurt dışında yaşamaya başladı. Londra'ya yerleşen oyuncu, genç yeteneklere online tiyatro eğitimi vermeye başladı.

    2003 yılında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde Perran Kutman'ın canlandırdığı Afet Güçverir'in kardeşi Pikaçu Kerem rolünü oynayan ve rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı, yıllar sonra yeniden gündem oldu. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu, yurt dışına taşınma kararı aldı.

    20 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİYOR

    Yaklaşık dört aydır genç yeteneklere online tiyatro eğitimi veren oyuncunun, Türkiye ve İngiltere'den yirmi öğrencisi var. İşleri nedeniyle zaman zaman İstanbul'a gelen Kupacı, şu sıralar aldığı oyunculuk tekliflerini de değerlendiriyor.

    Hayat Bilgisi'ndeki Pikaçu rolüyle ünlenen Kerem Kupacı yurt dışına yerleşti

    50 yaşındaki Kerem Kupacı, Mahallenin Muhtarları, Baba Evi, Dikkat Bebek Var, Kuzenlerim, Hayat Bilgisi, Bez Bebek, Hayal ve Gerçek, Ah Kalbim, Elde Var Hayat, Görüş Günü Kadınları ve Kalk Gidelim gibi dizilerde rol aldı.

    Hayat Bilgisi'ndeki Pikaçu rolüyle ünlenen Kerem Kupacı yurt dışına yerleşti

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Kerem Kupacı Haberler

    500

    Yorumlar (12)

    Raşit Yanmaz:

    niye kaçmasınki burda gelecekmi var paran sürekli değer kaybediyo sürekli birileri içeri giriyor haklı haksız dinlemiyorlar ne demokrasi var ne ekonomi refahı var

    197
    146
    yanıtYanıtla
    vatandas:

    1910'lardaki türklerde aynı şeyi deselerdi ya... siz burda yaşamayı haketmiyosunuz defolun gidin

    yanıt22
    yanıt42
    Raşit Yanmaz:

    versinler vatandaşlığı şu türkiyenin yüzde 80i gitmezse gel yanıma bu arada avrupada yaşayıp oy kullananlar senin gibi düşünen insanlar oy oranlarından belli oluyor siz halen 80 sen 90 sene önceye gidip günümüzü övmeye devam edin geçmişte birileri hata yaptı diye şimdikiler hata yapamaz diye birşey yok adamlar bizden 10 kat fazla halkına destek çıktı ekonomisi çökmedi sen iki kuruş dağıtıyorsun ekonomin batıyo az kaldı bu kafayla o 1910ları ariyacak hale geliceksiniz

    yanıt39
    yanıt18
    Mikail arman:

    Raşit s'en çok endişeliysen çeken gidersin tutanmı var. Hem dışarda sana hoş geldin diyerek şeker kamışı'mı yalatacaklar.Seni ev, iş ve dolar sahibimi yapacaklar cahil.Dünyanın her yerinde ekonomik zorluklar var.Memleketindeki imkânları başka kimse sunmuyor,haberin olsun.

    yanıt21
    yanıt31
    ihsanhan:

    fare gemi batcağı zaman gemiyi terk eder misali.. güle güle.. ve şimdi generaller kendilerini bile bile neden ateşe attılar.. ellerindeki yetkilerinin alınacaklarına bildikleri halde neden bile bile kendilerini ateşe attılar?? bir needeni olmalı. onlar da biliyorlardı bildiri yaparlarsa başlarına gelecekleri.. lojmana dahi girişleri yasaklandı. daha da belki aldıkları maaşlarından olacaklar ama bile bile ki akıllı olmaları lazım o rutbedeyseler.. ben anlam veremedim.

    50
    82
    yanıtYanıtla
    Han:

    Fırsatını bulan kaçıyor, corona morona dinleyen yok.

    90
    23
    yanıtYanıtla
    Raşit Yanmaz:

    para olmadıktan sonra coronayı kim napsın günlük vaka sayısı türkiye avrupada birinci sırada söylemedikleri olduğu halde

    yanıt34
    yanıt11
    corci:

    bizi de al be usta çıldırmaya ramak kaldı buralarda

    75
    35
    yanıtYanıtla
    tarafsızgörüş:

    Geçen gün Tayland da kazada ölen erkek güzeli için de aynı şey yazıldı. Ülkeyi yaşanmaz buldu algısı ile yazıldı. ama gerçekte adamın Tayland da yaşamak istediği öyle bir durumun olmadığı ortaya çıktı. bu da ı öyle

    56
    32
    yanıtYanıtla
    Çınar Saraç:

    50 yaşında mı bu

    68
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title