Haberler

Harun Kolçak "Sağlık Durumum İyi Darısı Ülkemin Başına" Dedi

Güncelleme:

Şarkıcı Harun Kolçak, 3. Radyo Akademi Ödül törenindeki gecede sahne aldı. Koçak, sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunurken "darısı ülkemin başına artık bu gerginlik bitsin" dedi.

3'üncü Radyo Akademi Ödüllerinin sahiplerinin bulduğu gecede sahne alan ünlü sanatçı Harun Kolçak, gecede sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kolçak, "Benim açımdan her şey yolunda. Darısı hükümetimizin ve ülkemizin de başına her şey yoluna girsin bu gerginlikler artık bitsin" dedi.

Ünlü sanatçı Harun Kolçak, Beykoz Belediyesinin ev sahipliğinde Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlenen 3'üncü Radyo Akademi Ödülleri gecesine katıldı. Gecede sahne alan sanatçı söylediği "Yanımda Kal" şarkısıyla kulakların pasını sildi. Uzun süre prostat kanseri sebebiyle sağlık sorunu yaşayan ünlü sanatçı gecede sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda da bulundu.

"Benim açımdan her şey yolunda"

Yakalandığı prostat kanseriyle ilgili uzun bir tedavi sürecinin ardından müzik dünyasına dönen Harun Kolçak, "Huzur ve sevgi çok önemli ilaçlar. Çok zor günler atlattım ama peşinden gelen günler o günleri unutturdu tamamen şükrederek yaşıyorum şuanda. Her şeyden önce ben hastayım düşüncesini kafadan atmak lazım. Özellikle o kelimeyi pek kullanmamak lazım. Ne kadar erken teşhis oluyorsa o kadar faydalı oluyor. Doğadan kopmasınlar, benim şu anda devam ettiğim doğal yöntemler var. Ozon tedavisi görüyorum ve çok faydasını gördüm. Keten tohumu yağı kullanıyorum, bunlar doğanın bize sunmuş olduğu büyük ilaçlardır. Benim açımdan her şey yolunda darısı hükümetimizin ve ülkemizin de başına her şey yoluna girsin bu gerginlikler artık bitsin. Ülkemi huzur içinde görmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Geceyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kolçak, "Radyolar bizim için çok önemli iletişim araçlarıydı. Radyolardan çok destek gördüm. Bence radyoların değerini bilmek lazımdır. Radyonun güzel bir tarafı da senin hayal gücünü devreye sokar" şeklinde konuştu. -

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Cemal Reşit Rey Harun Kolçak Beykoz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title