Haberler

Hande Mardin'de Say Alemde

Hande Ataizi Mardin'de 'Kara Duvak' Adlı Dizisinin Çekimlerini Sürdürürken, Sevgilisi Fazıl Say da İstanbul'da Geccelerin Tadını Çıkarıyor.

HANDE ATAİZİ MARDİN'DE 'KARA DUVAK' ADLI DİZİSİNİN ÇEKİMLERİNİ SÜRDÜRÜRKEN, SEVGİLİSİ FAZIL SAY DA İSTANBUL'DA GECCELERİN TADINI ÇIKARIYOR.

'İLGİNÇ BİR ROL'

Hande Ataizi önümüzdeki hafta Show TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Kara Duvak' dizisinin çekimlerini Mardin'de sürdürüyor. Hande, dizide hiç erkek çocuğu olmayan bir ağanın tıpkı erkek gibi yetiştirilmiş, tuttuğunu koparan kızı 'Süreyya'yı canlandırıyor. Ataizi, 'İlk kez böyle ilginç bir rolde oynuyorum. İstediğini elde etmek için kimsenin gözünün yaşına bakmayan, aşkı için öldürmeyi bile göze alan bir kızı canlandırıyorum. Bu dizi çok ses getirecek' diyor.

Hande, Mardin'de dizi çekerken sevgilisi Fazıl Say da gecce kaçamağı yaparken görüntülendi. Say, 'Avrupa Yakası' dizisinin 'Yaprak'ı Hale Caneroğlu ile bir süre aşk yaşamış ancak Ataizi ile tanışınca bu aşk aniden bitmişti. Bu kez Say'ın yanında aynı dizinin 'Fatoş'u Şenay Gürler ile bir arkadaşları vardı. Hep birlikte eğlenip keyifli bir gecce geçirdiler. Mekandan da aynı taksiye binerek birlikte ayrıldılar.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title