Haberler

Halil Sezai'nin tekme tokat dövdüğü yaşlı adam konuştu: Otururken bile vuruyordu

Güncelleme:

Halil Sezai tarafından tekme tokat dövülen vatandaş, gündeme bomba gibi düşen olayla ilgili yaptığı açıklamada "Kalbim tıkalıydı, yere oturmaya çalıştım. Otururken bile tekme tokatla vuruyordu" dedi.

Ünlü sanatçı Halil Sezai tarafından öldüresiye dövülen 67 yaşındaki Hüseyin Meriç olay anını anlattı. Star TV'ye açıklamalarda bulunan yaşlı adam, "Kalbim tıkalıydı, yere oturmaya çalıştım. Otururken bile tekme tokatla vuruyordu" şeklinde konuştu.

"EZAN MI OKUYORSUN LAN SEN?"

Halil Sezai tarafından dövüldüğü sırada Kelime-i Şehadet getirdiğini belirten yaşlı adam, "O sırada 'ezan mı okuyorsun lan sen?' diye daha çok dövdü" dedi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Halil Sezai ve 'İncir Reçeli', 'Bölük' ve 'Cennet' gibi filmlerin yönetmeni Aytaç Ağırlar, Tuzla Postane Mahallesi Cafer Bey Sokak'ta film çekimi için villa kiraladı. Halil Sezai kiraladığı villada film çekimi yapmak istedi. Ancak dört villadan oluşan sitede oturan Hüseyin Meriç ve Mesih Meriç, ünlü şarkıcının villada film çekimine izin vermedi. Sanatçı ve diğer villa sahipleri arasında bu nedenle nisan ayından itibaren tartışma ve anlaşmazlıklar yaşandı.

İKİ KİŞİ İLE BİRLİKTE GİTTİ

Halil Sezai dün saat 10:00 sıralarında Hüseyin Meriç'in ikametine yanında iki kişi ile birlikte geldi. İddiaya göre Sezai ve yanındakiler burada Meriç'i darbederek tehdit etti. Olay yerinden ayrılan sanatçı ve yanındakiler hakkında Hüseyin Meriç karakola giderek şikayetçi oldu. Polis İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na haber vererek tahkikat başlattı.

ÜNLÜ YÖNETMEN DE İFADE VERDİ

Polis şikayetçinin ikametinde bulunan kamera kayıtlarını alarak olayda ismi geçen yönetmen Aytaç Ağırlar, Ecem Ağırlar ve Mustafa Taner Okçular'ı Tuzla Asayiş Büro Amirliği'ne davet etti.

İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Polis Halil Sezai ve diğer şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Halil Sezai akşam saatlerinde Kadıköy'deki evinde yakalandı. Halil Sezai karakola götürülerek ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halil Sezai Meriç 3. Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (76)

Memet:

İşte CHP lilerin zihniyeti budur. . . . Fırsat bulsalar hepsinin zihniyeti bu. . . Hükümetimizin kıymetini bilin!

69
66
yanıtYanıtla
ADSIZ:

BENDE BAZEN GÜRÜLTÜ YAPANLARI UYARIRIM. PİŞKİN GİBİ DAHA ÇOK GÜRÜLTÜ YAPARLAR. HALİL BEY HAKLI

23
93
yanıtYanıtla
ADSIZ:

LE SEN MALMISIN HALİL SEZAİ GRÜLTÜ YAPIYOR

yanıt11
yanıt3
ADSIZ:

NASIL HAKLI FİLM ÇEKİMİNE İZİN VERMEDİ .

yanıt1
yanıt2
Vatandaş:

Tamam amca yeter ünlü oldun işte başın göğe ermiştir. Kabak tadı verme.

11
55
yanıtYanıtla
hataylı:

YAZIKLAR OLSUN. babana yapıldığını düşün başka bişey düşünme zaten o beyin de yok gibi sende. . .

yanıt12
yanıt7
Vatandaş:

HATAYLI sana kemik atan oldu mu hayrola?

yanıt3
yanıt6
KARA:

SENDE AYNI ZİHNİYETTE BİR EMBESİLSİN UMARIM AYNI ŞEKİLDE DAYAK YERSİN

yanıt2
yanıt1
serdar:

Evinin önüne oturacaksın sabaha kadar ezan okuyacaksın Halil denen it çıkınca eşek sudan gelene kadar döveceksin it herifi

53
11
yanıtYanıtla
BUNAK:

KEŞKE SADECE SANATÇI OLARAK KALSAYDIN AKLIMIZDA LOO

47
12
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title